Selocanbus 16 haftalık hamileyim prilam Dr kullanıyorum 2 gündür içmiyorum fena durumdayim bırakmakta istiyorum vücudum alıştı yutsamda eskisi kadar faydası olmuyor
babyandmom__ Selocanbus 26. Haftaya giricem ben bırakamıyorum. İçmediğim gün midem alt üst oluyor bağımlılık yapmıyor diyen halt yemiş. En azından günde 1’e düşürdüm. Sende onu dene istersen
iiremgrzbyr Selocanbus 35+4 haftamdayım hala gece 2 tane kullanıyorum 2 gün önce ilacı içmeyi unutmuşum direk midem tuhaf oldu iştahım gitti o yüzden doğuma kadar içeceğim
Ebru_ebru Selocanbus 17 haftalık hamileyim günde 7-8 defa kusuyordum doktor verdi 1 haftadır içmiyorum bırakmak için kusmam azaldı ama devam ediyor hatta gecenin bu saatinde bile kustum sanırım tekrar başlıycam bende 😔
Rlemlelde Selocanbus bende 17 haftamdayım gece iki tane yutmazsam ertesi gün midem çok kötü oluyor hiç bişey yiyemiyorum yediğimi midem sindirmiyor ilk hamileliğimdede 7 aya kadar kullanmıştım
Ebru_ebru iiremgrzbyr 14 haftadan sonra geçiyor deniliyor ama herkeste aynı değil gerçekten gecenin bu saatinde bile kusuyorum. Sanırım bende devam edeceğim ilaca 😔
Gunduzanne Selocanbus prilamın hiçbir zararı yok hatta beslenmemizi sağlayan bi ilaç. Ben 30.haftamdayım hâla kullanıyorum. 3 gün bırakmayı denedim belki kesilmiştir farkında değilimdir diye ama asla kesilmemiş doğuma kadar bidaha bırakmayı denemicem
Baby_B Selocanbus o haftalarda birakmayi deneyince hem burundan hem agizdan kusuyordum Simdi 24+1 deyim bugun tamamen biraktim Oncesinde 1 ilaci yarim bolup 2 gun ictim Bakalim insallah gecmistir