EsoMom_ Selam kızlar dün afet günümden 12. Gündü soldaki yumurtam buyumus olduğu için iğne yapıldı sağ taraftan göbekten ve bugün solda sanki böbrekin ağrıyor gibi hissediyorum benimle bu durumu yaşayan var mı ?
S1104 EsoMom_ benim iğne vurulalı bugün 9. Günüm ve hala kaşık ağrılarım var ilk günler daha çok oluyor iğne etkisinden kaynaklı bu durum da
Rapunzelll6333 EsoMom_ evet benimde ilk 3 gün çok ağrıyordu bugün iğnenin 5 günü şuan iyiym ama arada o bahsettiğiniz ağrı geliyo kasık bel bakalım beklemedeyiz 🥲
EsoMom_ S1104 kas sıkışması gibi ara ara vurup gidiyor sol tarafa belime ağrı yapıyor 2. Gunum olmasına ragmen
S1104 EsoMom_ normal canım şuan. İğnenin etkisi 10 gün sürüyormuş sen bu sürede dikkat et 20 sn kuralı var onu da uygula inşallah sonucu güzel olur
S1104 EsoMom_ bir gebeningünlüğü var şnstangramda onun 20 sn kuralıyla hamile kalan çok fazla bir de tutunması için bir şey gösteriyor ekstra bunları da deneyebilirsin ☺️
Esayyy977 Kızlar selam iğnemin 12. Günü bugün bana gölge var gibi geldi durdukça belirginleşti sizce var mı ? 10. Günde de çizgi vardı acaba iğne etkisi mi hala ?