AnayimBenAna_ NHYavuz ilk hareketi beraber yatarken 14 te hissettik ikinci gebeliğim 🤭🌸 ilkide 15+3 teydik yine uzanırken hissetmiştim eşime hemen söyledim elini koyunca o da hissetmişti
iremree NHYavuz 2 . Gebelikte 18/19 gibiydi galiba hissetmeye başladı eşim şimdi 36. Hafta eşim elini koyunca içim hoş oluyor diyor yoğun olunca harekleri biraz ürperiyor 😅
ArasMom__ 18 den beri hergün elimi karnıma koyunca hissediyorum eşimde bu haftalarda koyduğunda bikaç kez hissetti çok mutlu oldu😀🥰
seyma0661 iremree ay benim eşim de koymak istemiyor hiç, korkuyor kötü oluyorum diyor 🤣 biz tabi daha 25.haftadayız o haftalarda hiç dokunamaz heralde 😂
seyma0661 iremree bende hamile kalmadan önce çok garipsiyordum şuan normal geliyor annelik hormonları yüklendiği için sanırım 😂 umarım en kısa sürede babamıza da babalık hormonu yüklenir öyle doğunca sevcem demek olmuyor 🤣
iremree seyma0661 babalık hormonları var var olmaz olur mu gece senle acıkır şuan mutfakta bişey hazırlıyor söylemicem 😅 sen uyursun oda tüm gün yatar işlerine geldiği gibi kullanıyorlar onlarda 😅
NHYavuz iremree ayyy benim kocam da böyle yaa gece bacağıma kramp girdi sabah da mide bulantım vardı. Uyandı yürürken ay bacağıma kramp girdii kuscam galiba diyo 😤😤😤
iremree seyma0661 ileriki haftalarında beni kaldırsana dicek oturdugu yerden felan o yüzden şimdi çektir sen ona 😅
Namesiz6 28.haftamdayım.Ben 17-18 gibi hissetmiştim ama eşim ilk net hareketini 25-26 gibi hissetti.Ona gösterdiğimde bebiş kıpırdamadna duruyodu🤣
Baby_B NHYavuz 24+1deyiz 2 gun önce elini koydu hissetti ama ben yaptim zannetti bebis cok kuvvetli vurdugu icin o an😂😂
NHYavuz Kızlaar herkes ne kadar erken hissetmiş biz de biz erken hissettik çocuğumuz güçlü olcak falan diye heyecanlandık 😂😂😂 22+2de hissetti eşim ben de 18+3 de hissettim 😂😂😂
deryakuralerturk NHYavuz 27 hafta olacağız ama hala hissedemedi çünkü ne zaman elini karnıma koysa bebiste hakereket kesiliyor videolarda olduğu gibi 😃
NHYavuz deryakuralerturk benimki baba aşığı 😤😤 babası konuşuyor okşuyor karnımı direkt tekmeliyor hanımefendiii