SSSmrrr turkan403 bnmde erkek çok isterdim kız olmasını ama kimi görsem erkek tüm ünlüler erkek bebeğe hamile
turkan403 SSSmrrr sağlıkla gelsin inşallah 🤲 kaçıncı gebelik sizn bende çok isterdim erkek olmasini ama nasip kısmet neyi eksikse insan orda kaliyo
SSSmrrr turkan403 maalesef öyle çok sağolun 2.sorunlu geçiyor ama kanama kasılmalar 3. Ayda başladım magnezyuma progestan öğrendiğimden beri kullanıyorum
EgeF35 turkan403 aynen tarlim 💓 ozele imkanin var mi peki bir gitsen ozele ? Belli olmaz valla ya hic birsey
turkan403 Duruu3 bir hurafe daha vereyim bitane de hiç duymadınız 😁😂 erkek solda mi oynar yoksa sağda mi kız oynar
EgeF35 turkan403 evet tatli bugun gittim doktora ve artik detayli icin devlette bakilmiyormus ozele gidicem 2500 tl istiyorlar 🤨
Duruu3 turkan403 vala aşko kızım soldaydi oğlum sağda 3.cu bebemde tam bilmiyorum ama sağda tekme atıyor ahahshh
sevaldqn1 turkan403 yok aşkm henüz belli değil🥹 bir kızım var haliyle erkek olmasını çok istiyorum basta saglık🥲🥲🥲💖
turkan403 Duruu3 🥲😂doğumda görmeden inanmiycam ben anladım😂 bitane daha var sarmısak hurafesi hiç duydunuz mu
turkan403 Duruu3 uzanıyosun göbeğin üstüne birtnse sarmısak soyup koyuyon eyer oynarsa erkek oynamasa kız bebekmis kız tutarmis erkek dyanamazmis bende ilk defa duydm komsumdan🤭😂