Elif_0660 Kızlar 18+6 yım sürekli gece tuvalet ihtiyacına çıkıyorum ve bu 6-7 kez tekrarlanıyor gece sizde de durumlar böyle mi ? Uykumu bölüyor sürekli sersem gibi oluyorum
iiremgrzbyr Elif_0660 35+4 haftamdayım her dk gidiyorum desem uykumu da alamıyorum🤣 doktorum demişti ama sık sık WC gidersin diye 🫠
Htccndn Elif_0660 Canım bu ne ki son ayların daha beter ben tuvaletin kapısında bekliyordum her dakika geldiği için eşim artık senin yatağını tuvalete sericem diyordu peçete yetmiyordu 😂 bir yere gidemiyordum o dereceydim yani 😂
Elif_0660 Fatmaacylnn bol su tüketiyorum idrar yollarım iltahaplanmasın yine mecbur gidiyorum sürekli 🥲
prensim2149 Elif_0660 bende 26+5 ve evet bende de çok oluyor hatta ilerledikçe daha da artacak ben uyumadan bir saat önce su içmemeye çalışıyorum biraz rahatlatıyor.
Frkubra Elif_0660 ilk üç ay ve son üç ay öyle oluyor malesef bende de aynı durum var son haftalardayin siksik lavaboya cikiyorum iki damla yapıyorum yatiyorum bel ağrısı özel bölge ağrısında çabası 🙂🙂🙂
Sabikhadji Elif_0660 evet 38 haftalıgım 2-3 gun amma gece olmadı bılmedm neden🙄 yoksa 3defa gıdıyordum
Aslaninannesi_ Elif_0660 keşke 6 7 kez çıksam inan artık psikolojim bozuldu hiçbir şekilde enfeksiyonum yok geçen gün saydım 53 kere çıkmışım düşün
Nilayy95 Elif_0660 ben daha üçüncü ayda olmama rağmen çok çıkıyorum 😞 artık dışarda bile çok takılamaz duruma geldim tuvalet arıyorum. Son aylarda hiç düşünemiyorum