Cicekyesilim Mehmeteren-ve-defneninannesi bizimde 101gunumuz kaldı. Saglicakla bebeklerimizi kucaklarimiza alalim insAllah 🌸
0680 Mehmeteren-ve-defneninannesi Benimde uygulamada 101 gün. Sezaryen istiyorum bende kaçıncı haftada doğar kaç gün kalmış olur bilmiyorum. Sağlıkla gelsin tüm bebişler ❤️
mervedmrcn Mehmeteren-ve-defneninannesi son 57 ama sezaryen olucam 38de alırsa 43 gün filan bakalım heyecanla bekliyoruz minik hanımı🥹💕🌸
thingma Mehmeteren-ve-defneninannesi şafak 77, hafif tırsmaya başladım yalan yok vallahi, Rabbim hepimize çok çok çok kolay doğum nasip etsin bebişlerimiz de biz de çokkk sağlıklı olalım 🙏🏻🧸
dem34 Mehmeteren-ve-defneninannesi Mehmeteren-ve-defneninannesi 💙 82 Ama sezeryan olacağı için biraz daha erken olur büyük ihtimal Zaman hiç geçmiyor 🤣🙈
beysenyil Mehmeteren-ve-defneninannesi benimde uygulamaya göre son 99 ama ikinci sezaryen olacağı için muhtemelen 38 de alırlar o yüzden son 85 falan olur gibi 🙃🙈
Nur_Erdugan53 Mehmeteren-ve-defneninannesi Valla benim uygulamaya göre 170 günüm var sezeryan olacağım için de bu biraz daha düşer Bizim Yolumuz daha uzun sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah🥰
SeverBurcu Mehmeteren-ve-defneninannesi 3 üncü doğum buda sezaryen iki hafta erken alıyorlarmış o zaman 93 😁