prens_prenses_annesi Esimle baya bi kavga ettik bide oglumun yaninda cocuk korktu ben baya bi snir krizi gecirdim agladim hafifleyip artan agrilarim var yarim saatte bi ciddi sorun varmidir
BerivanLina prens_prenses_annesi ah be kuzum niye kendini uzup strese sokarsın ki takma boşver ya şimdi doğumun başlasa 🥺
prens_prenses_annesi BerivanLina evet malesef bacak aralarimda agriyo batiyomus gbi hissediyorum vajinamda
BerivanLina prens_prenses_annesi doğum sancısı olabilir. Sırtın karnın peki yada kaç dakika da bir ağrı geliyor
prens_prenses_annesi BerivanLina 10 dkkada bir fln 7 8 dkkasuruyo adet agrisindanbiraz fazla belim kasiklarim agriyo birde bacak aralarim
BerivanLina prens_prenses_annesi cnm bnm strese giriyorsun şu an bak. Eğer ağrın dayanilmayacak sekildeyse acile görün
Karanfils Canım Doğumun da yakın sitrese girme boşver canını sıkma. Sancılarını kontrol et ılık bir duş al geçmezse hastaneye git
BerivanLina prens_prenses_annesi yalancı sancı bu kdr uzun sürmez bence acile görün stn yarın yjne kontrolüne gidersin
prens_prenses_annesi Karanfils yarin kontrolum var suan dayanilmiycak gbi dgil hafif hafif bicak batmasi gbi hissediuom