prensesannesi-01 yrncgl iki ay önce çok berbat enfeksiyon kapmışsn demişti Dr soğan suyu kullandım civanperçemi ve ada çayı diğer ay gittim temiz çıktı enfeksiyon geçmişti
prensesannesi-01 Evababyannesi Elhamdülillah cnm hayırla kucağına almak nasip olsun. Anlamış oldum enfeksiyon gebeliğe engel değil ama enfeksiyon yine iyi değil insan sorun yaşıyor. İnternet te okudum düşüğe ve erken doğuma sebep oluyormuş
Bet1626 prensesannesi-01 idrar yolu enfeksiyonu iken doktorum hamilelerin de kullanabileceği bir antibiyotik vermişti cefax 500 iyi gelmişti bana. Doktorunuzun verdiği ilaçlara uyun. Hamileyken adaçayı falan tüketmeyin. Yoğurt kefir turşu gibi şeyler iyi geliyor
prensesannesi-01 Bet1626 teşekkür ederim canım. Gebe kalırsam adaçayı vs kullanmam öyle şeyler bebek için iyi değil. Bakalım 11 gün sonra herşey belli olacak gebe kalmasam kendine civanperçemi adaçayı içmeyi düşünüyorum bakalim
KumpirsMom prensesannesi-01 hemogramda neu değerim çok yüksek bu sebeple diğer değerlerimide ya düşürüyor yada yükseltiyor evet çok zor geçiyor allah yardımcımız olsun