Femay Kızlar sorum başlıkta 🙏🏼 bulantı yapmayan öneri istiyorum. Yeni bulantı yapmaya başladı o da garip. Doktorum ek olarak folidoce adlı bir marka verdi ama almadım.
babygst Femay regessnis max balık hapıydı sanırım onu içtikten 5 10 dk sonra çıkarırdım çünkü iğrenç bi balık kokusu çözülürdü 😭 Bu hamileliğimde kullanmadım vardı daha
Ayse0575 Femay anlıyorum yemekten soğutuyor insanı ben başlarda öyle oldum gün boyu sürüyordu mide bulantım içince. Doktora sorun isterseniz başka bir şey önerir belki
Minik6075 Femay bende de o şekilde oluyor. Aç karna içtim acaba ondan mı oldu diye düşündüm ama yok tok karna da aynı midem bulanıyor. Haftaya doktor randevum var. O zamana kadar içmesem nolur diye düşünüyorum. Son ilacı içtim az önce 😐
Femay Minik6075 canım şöyle bi taktik buldum. Gece yatmadan önce içiyorum. Bol suyla. 10 dk falan oturur vaziyette bekliyorum yatakta. Sonra hemen uykuya dalmaya çalışıyorum. Özellikle uykun geldiğinde dene bunu. Kaç gündür o şekilde kullanıyorum hiç kullanmamaktan iyidir bence 🥰 bulantıyı da engelledi sanırım o sayede hissetmiyorum şükür
Minik6075 Femay iyi fikirmiş deneyeyim bende bu akşam iş çıkışı eczaneden alayım yine. Çok teşekkür ederim ☺️