Mom_123 Secil1991 hayır bizim ölçümlerimiz ilerliyor hiç durma yok 2 kiloyuz şuanda doktor genelde geriden gelen bebekleri 37ye kadar bekletebiliyoruz dedi
Mom_123 Secil1991 36+1 iz şuanda gecen hafta cuma 2 kiloyduk önümüzdeki cuma yine kontrolümüz var doktor geriden gelen bebekleri 37ye kadar bekletiyoruz dedi bebek strese girebilirmiş bende 38e kadar beklemek istiyorum bilmiyorum ne olucak
Secil1991 Mom_123 strese girdiğinde Allah korusun sonuç kötü mü oluyormuş. Hep böyle zayıf mıydı bebeğiniz peki
Mom_123 Secil1991 strese girip ani ölüm olabilir dedi bebeğim 3 hafta geriden geliyor 33 hafta ile uyumlu şuanda geriden geldiği içinde kilosu düşük haliyle
Secil1991 Mom_123 bana hiç öyle bir şeyden bahsetmedi doktorum. Daha da tedirgin oldum şimdi. Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Secil1991 Mom_123 peki aniden ölebilir falan demiş ya daha mı sık takip ediyor doktorunuz. Böyle de doğumu beklemek çok daha stresli
Secil1991 Mom_123 haftaya gel tekrar bakalım gelişimine dedi. Sorun değil karın çevresi 1 hafta geri çıktı kafaya takma dedi ben çok panik biriyim. Kafaya takmamak için mi dedi anlamadım
Mom_123 Secil1991 hayır haftada bi gidiyorum dua ediyorum o yüzden korkmuyorum allahım koruyor onu bu cuma son kontrole gidicez sonra sezeryana alır zaten
Nazlierdgnn07 Mom_123 bende şuan 35+2 benim de gelişim 15 gün 2 hafta geriden geliyor dedi doğum için bir şey demedi daha bakalım ne olacak
ocak-94 35+3teyiz daha tarih belli değil yıllık izne çıktı doktorum en az 2 haftam var tahminimce 😂 Bebek hala ters duruyor sezaryen galiba