Reina arbustoo canım sende mi doğurdun. Hayırlı uğurlu olsun. Benim kızımda halen küvezde 🙏🏽 Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sağlıkla kavuşalım bebeklerimize inşallah
arbustoo Reina amin canim erkenden geldi masallah bugun gittim geldim 1700 e dustuk sarilik olmus hafiften
Gokcenin_annesi arbustoo 🧿🧿🧿 rabbim size bağişlamış ne mutlu 🎈🎈 darısı tüm anne adaylarına bende dahil 🎀🎀
dilarama arbustoo bende 27 haftada Doğum yaptım 1290 gr 1800 gramda taburcu olacaktık enfeksiyon kaptı odada hala yatıyorlar 20 gündür enfeksiyon dan yatıyor
Burcum91 arbustoo canim bende genrl anestezi dusunuyorum da uyanman nr kadwri buluyor yarim saati buluyor mu sezeryanla beraber
arbustoo Burcum91 yok yahu beni ameliyathaneye goturmeleri ve son asama olarak yatagimda ayilmam toplam 35 dk surdu..
Meryemekrem arbustoo hiç kilo almadan aldik biz canim. Bebeğim emince memeyi rahat verdiler. 10 gün kaldı küvezde. Solunum iyileşirse veriyolar tabi başka.bie.sikintisi yoksa. Şimdi nasil durumu alabildinmi.
arbustoo Yesimmmm zor tabiki canim uyanmakta problem yok pit diye ayiliosun sonrasinda evlere senlik agrilar
Burcum91 arbustoo hah aynen bende oyle biliodum ondam sordum dogrumi diue tamm ozman sikimti yok😀allahin izniyle kucagimoza almayi nasp etsin rabbim
arbustoo Meryemekrem cok sukur bir saglik problemimiz yok ama kilomuz az diye bekliyorlar almaya baslasin diye alamadim yavrumu henuz
Meryemekrem Rabbim sağlıkla en kısa zamnda kavuştursun canim. Moralini hep yüksek tut senden güç alıyor.❤