meloli 15+4 haftalık hamileyim ve karnım çıkmıyor. 75kg hamile kaldım şimdi ise 80im acaba kilom yüzünden mi belli olmuyor karnım?
Tubishhhlinaaa meloli 😂😂😂 6.aydan itibaren çıkıyor hemde ışık hızıyla büyüyor bnimde yoktu ve bnde 75le hmile kldım 6.ayda birden çıktı karnım 🤣🤣🤣 şimdi 8.ayın sonundayız ve 1mt onde gidiyor 🤣🤣🤣🤣
FatmaB_ meloli ben 7 haftalığım ayva gibi çıktı bile ya hamilelik sonuna ağzıma gelecek herhalde karnım😂
Damlaguven Bende 75 ile hamile kaldım Şuan 14 haftalığız 1 kilo aldım ama karnım çıktı ilk hamileliğimde 7.aya kadar belli olmuyordu ama bunda çok çabuk çıktı 😊
MervEslinArden meloli İlk hamileliğimde 20.haftaya kadar hamile gibi değildim hiç ama bunda 14+3 üm bariz burdayım diyo
Havvabrk 17 haftada gobek olmayan bi karnım vardı ama net haliyle 20.haftada büyüdü diyebilirim kisiye kisiye degisiklik gosteriyor
Merveee_56 meloli ben 21 haftalıgım benimde belirgin bir göbeğim yok hala kimse anlamıyor hamile olduğumu ilk hamileligimde hem cıkmıstı bunda cıkmıyor o zamanda 58 ile hamile kalmıştım simdide