meloli 15+4 haftalık hamileyim ve karnım çıkmıyor. 75kg hamile kaldım şimdi ise 80im acaba kilom yüzünden mi belli olmuyor karnım?
Gizemalp meloli hamilelikte sürecin çok basindasiniz iç karnınız geniste olabilir ama ilk gebelikse genelde 20 hafta sonrası birden çıkıyor 🥰
Ecemom_ meloli 20. Haftalarda çıkmaya başlar karnınız. Ama kilo alımınızın önüne gelmeniz lazım bence hem sizin hem bebeğin sağlığı için.
busra_basturk meloli daha çok erken benim bile 24 te hafif çıkmıştı sonradan sonradan büyüyor ve bi anda çıkıyor
meloli evet ilk hamileliğim, insan düşünüyor işte çoğu kişide erkenden de beliriyor göbüşleri bende neden yok diye düşünüyorum 😁
meloli Mommywolf Orası öyle de insan yine istiyor çıksın göbüşü😁 peki bu durumda eğer iç karnım genişse ilerleyen zamanlarda da mı çıkmayacak karnım?
Mommywolf meloli çıkar tabi ki de ama tamamen dışarda duran bir karın olmaz belki tabi kilo alımınıza da bağlı
Sukrannn35 meloli maalesef çıkmıyor ben neredeyse dogurcam hala 6 7 aylık gibi karnım. Tabi ben kiloda almadim onun etkisi de olabilir