yeni_anne2 birkimse az öź alıyorsanız bence gayet makul bir durum bende eşıme kendine bısey alacaksan güzell temiz bısey olsun ikı kuruş fazla olsun derler yiaa o şekilde söylüyorum aynı şekilde alışveriş yapıyoruz daha uzun ömürlü oluyor
Rbdrmx Bence para buçuktan mal bicikten arttar şu zamanda gerçekten gereksiz bence yinede iyi bir maaş alıyorsanız ve hayatta zorlanmıyorsaniz yeri geliyor bimden iç çamaşırı alabiliyorsunuz sonra biriken paralar ev sahibi ve araba sahibi yapıyor hayat sizin karışmak absürt olur ama size tavsiyem ne kadar köşeye atarsanız yaşlandığınizda o kadar rahat edersiniz💕
Alpmom__ birkimse Kimseyi ilgilendirmez ya . Parasını onlar vermiyor nasılsa .Kardeşimde sizin gibi çok para verir kıyafete . Ama ben çok olsun çeşit çeşit giyeyim düşüncesindeyim . Hoşuma giden nere olursa ordan giyinirim
Rbdrmx birkimse yani şimdi sorsak mesela borcunuz ne kadar varmı yada 😊 mesela ben 2000 lira bir kazaga vermek yerine üstüne ekleyip o ay gram veya ceyrekdir yapıyorum ve şimdi ikinci evi aldık çok şükür elhamdülillah rabbim nasip etsin herkese kendi oturduğm müstakil dışında en azından mal sahibi olup yaslandigmda rahatca yaşamak istiyorum çünkü
birkimse Rbdrmx Yani borçla ne alakası var ki? İllaki kıyafet alıyoruz ben uyduruk alıp sık almaktansa az öz alıyorum ne alaka borçla harçla çok saçma. Güle güle oturun
Eliffyamann Rbdrmx canım senin gibi düşünenlere pinti deniliyor zaten 🤭 bir kazağın üstüne ekleyip gram yapma fikri onlarin aklina gelir, o zaman sen disardan da yemek yerine evde yumurta kırarım param cebime kalsin diyorsun, böyle hayat geçmez
Balyanaklikoalam Rbdrmx kıyafet parasını biriktirerek mi aldınız gerçekten? Merak ettim. Öyleyse hepimizi aydınlatın lütfen bence hepimizin bu aydınlanmaya ihtiyacı var 😊
kalbiminpariltisi birkimse açıkçası siz marka diyince ben vakko guess calvin falan sandım 😀 mavi polo falan öyle çok da pahalı değiller lcw den çok yüksek çok uçuk farkları yok yani eleştirmeleri saçma olmuş
Aslaninannesi_ birkimse kız bunlar herkesin giydiği normal markalar zaten marka diyince dior versace armani chanel falan sandım bende . Bunları giydiğin için kınanıyorsan gerçekten çevreni değişmelisin 😀
Rbdrmx Aslaninannesi_ iyide bu markalarda. bir elbise 3000 lira bir ayakkabı 8.000 lira yani düşük meblalarmi🙄🙄
birkimse Aslaninannesi_ Valla ben polodan bi sweatshirtu geçen 2,500 e aldım 600 liraya bişey bulamıyorum beğendiğim
Balyanaklikoalam birkimse valla lcw koton defacto artık markalarla aynı 3 5 oynuyor arada o yüzden farketmiyor hoşuma gidiyorsa alıyorum hatta indirim döneminde filan çok daha uygun bulduğum şeyler oluyor
Rbdrmx AnayimBenAna_ yani bisi diyemiyorum canım nasıl biriktiği önemli belkide 🤷🏻♀️ o yüzden saygı duyuyorum yorumlarıniza😊
Eliffyamann fatsfats-92 2 bin tllik bir kazak ve 2 bin tllik 3 kazağın kalitesi asla aynı olamaz zaten duruş olarak bile üstte belli ediyor kendini, kaliteli olan her zaman daha tok durar ben burdayım der, bende çok ama boş kiyafettense az ama kaliteli tercih ederim acikcasi
fatsfats-92 Eliffyamann Zaten aynı kalite de olamaz farkındaysanız bende orta kalitede daha çok çeşit olmasını tercih ederim dedim üstte ki yorumumda. Tercih meselesi zevkler tartışmaya kapalıdır bence
Rbdrmx Eliffyamann yooo gayet de iyi cikiyorum geziyorum da ayrıca 18 tane şehir hemen hemen bir ülke gezdim peki ya sen yani nerde ne yenir aksine çok severim fakat ben kıyafet konusunda ne hoşuma giderse ordann alırım ama marka almam bunu söylemek istiyorum aslında 🙄