Masalceylan Kızlar bugün de çok hafif pembe akıntım geldi ama devamı gelmedi adetmi olcagim anlamadım dünde çok ağrım. Vardı olucam sandımm ama olmamışım sokulemiyorum heralde en son pazartesi kan verdim negatifti napabilrim gelmesi için 🥹
Gerbuce Masalceylan canım bende aynı durumdayım bat 6 Aralık ama bugün akşama doğru idrar sonrası peçeteyle silince pembe leke geldi hala silince devam ediyor kasık ağrım var adet mi olacağım bilmiyorum daha günü de var testler negatif
Masalceylan Yarın olmazsam bidaha test yapmayı düşünüyorum içime şüphe düşüyor bu sefer yoksa direk soğan suyuna başlıcam
Nurellaaaaaaa1212 Masalceylan kız dur şimdi soğan suyu maydonoz suyu falan içme. Belki geç döllenmedir yeni yerleşmiştir. Biraz daha bekle
Masalceylan Anonimee61 olmazsam öyle yapıcam canım sağol birgun çok ağrım oluyor ertesi gün kalmıyo ağrısı normalde ağrım oldug zaman ertesi günü adet olurum olmazsam test yapıcam sonra soğan suyunabaslarim
Masalceylan Gerbuce bu aralar herkes aynı şeyi yaşıyor ama testler ve kan negatif çıkıyor anlamıyorum umarım siz güzel sonuçlar alırsınız
Leylabngll Masalceylan Merhaba! Postunuz bıraz eskı ama görünce yazmak ıstedım benımde bu ayın 23 ünde adet olmam gerek fakat 4 gündür benden pembe leke gelıyo afedersinız ama böyle penceteye sılınce ınce pembe çızgı şeklinde leke sızınde böyle mıydı bıde doğum kontrol hapı kullanıyorum pek ıhtımalde vermiyorum ama 4 gun bu pembe leke uzun bir süre değil mı sizinde böyle mıydı
momBg Masalceylan sizin için çok sevindim 💖bende de çok ara da pembe leke geliyor yarın regl günüm bakalım ve aşırı derecede sivilcem çıktı yüzümde sizde başka belirti olmuş muydu pembe leke gelirken?😇
Masalceylan Leylabngll benim okadar uzun sürmedi lekem iki gün falan ondan sonrada ihtimal vermedim bende adet olucam sökülecem heralde dedim ama olmadım adetiniz gecikmeden bilemezsiniz maalesef