umidadem BuketErkan ben kullanıyorum çok memnunum mide ağrısı bulanti falan yapmıyor onden once bi ilaç vermişti doktor o midama iyi gelmemişti halan kullanıyorum sidaferi çok iyi
Selink BuketErkan bende onu kullanıyorum hiç bi yan etkisi olmuyor üstelik içinde ihtiyaç olan bütün vitaminler varmış sadece onu kullanıyorum yeterli demişti doktorum
Yalinn8 BuketErkan evet 8.haftadan beri kullaniyorum hicbir yan etkisini gormedim, gayet amacina hizmet ediyor ayrica😉
Depresif_polyanna Sabah ac içilir yaziyo ben o şekilde kullanmıştım dokundu sonra biraz yedikten sonra ictim
Istahsizanne Solgar’ın demir ilacını kullanıyorum. Tok karna içiliyor ve hiç bulantı yapmıyor tavsiye ederim. 👍
Esraaa123 Istahsizanne solgarın demir ilacının tam olarak ismi var mı?Ben de ondan alcam sanırım.Doktor tüp şeklinde yazdı bana.Ama bi gün içmeme rağmen midem çok kötü oldu.
BuketErkan Çok araştırdım bu ilacı pek kullanan görmedim. Gyno ferro sanol alıyorum memnun kalmazsam sideferi denerim artık
Depresif_polyanna BuketErkan banada gynoferro 'yu önermişlerdi daha önceden sadece demir icermediginden. Doktorum da prof. Olduğundan sorgulamadım bile
Gizzy @BuketErkan ben uzun süredir toz halini kullanıyorum. Diğerleri hep kabızlık yapmıştı. Bu hiç sorun yaratmadı. Kan değerlerim de çok iyi çıkıyor. 3 doktora gittim hepsi de çok iyi ilaç dedi. Ben uyumadan içiyorum.
Istahsizanne Esraaa123 Solgar Gentle Iron 17 mg diye geçiyor. Bu şekilde yazarsanız ve eczacıya sorarsanız bileceklerdir. 😊