Happy_16 Afyon Sağlık Bilimleri Üniversitesi Doç Dr Hasan Eroğlu’na detaylı ultrasona giden var mı memnun kaldınız mı. İl dışından geleceğiz Afyon ilinde önerir misiniz burayı, yada önerebileceğiniz perinatoloji uzmanı var mı yardımcı olursanız mutlu olurum
Tubaagb Happy_16 Biz yaptıracağımızda Hasan Eroğlu ameliyat olduğundan hastanede yoktu. Fertillife hastanesindeki Radyoloji uzmanına yaptırmıştık. Özeller ücret konusunda biraz abartmış durumdalar ama. Mecburiyetten gitmek zorunda kalmıştık ama memnun kaldık.
Happy_16 Tubaagb cevabınız için teşekkürler. Peki doktor hakkında bilginiz var mı kaç dk sürüyor renkli usg ve raporunu veriyor mu çevrenizde gidenlerden bir bilginiz var mı. Birde güncel fiyat ne kadar bilginiz var mı. Hastaneye ulaşmak imkansız bilgi alamıyorum
Tubaagb Happy_16 Hasan Eroğlu hakkında bilgim yok Malesef. Bizde Afyon’a yeni geldik sayılır. Fertillife A yaptırdıgımızda 3500 TL vermiştik 2-3 ay öncesi. Bütün detaylı ultrason çekimini Cd olarak verdiler. Ama çıktı olarak verilen renkli değildi.
Beryy Happy_16 20 dk kadar anca sürüyor renkli kesinlikle açmıyor özellikle sormuştum aslında sekreterler açıyor demişti ama açmayınca biz soramadık doktora çünkü kız falan diye konuşuyor hiç sevmedim iletişimini ayak üstü ne konuştun sordun o yani zaten ağzından güzel bi kelime çıkmadığı için ben ağlamaktan hiç bisey sormadan çıktım
Happy_16 Beryy Bende il dışından geldim görev nedeniyle 1 hafta buradayız. Detaylı USG Günü geçecek diye tek seçenek burasıymış gibi bilmediğim şehirde sadece burayı buldum sadece perinatoloji uzmanı diye gittim inanın benimde moralim çok bozuldu. Bebeğin kalbinde beyazlık var engelli olma riski var dedi. Çok detaylı da anlatmadı aklımda hep sorularla kaldı çok üzgünüm. İlk hamileliğimde doktor 1 saat detaylıca bakmıştı ve bilgilendirmişti bulunduğum ilde. Ancak bu 10 dk bile ancak sürmüştür..
Beryy Happy_16 hiç canınızı sıkmayın inanın bana ve size denilenin aynılarını eşimin kuzenine de demiş o her türlü dogurcam zaten diye pek takmadı ama biz varsa bi çözümü tedavisi bi çare hemen parkhayat hastanesi gülen gül hocaya gittik isinin uzmanı kesinlikle tavsiye ediyorum bin tl muayene ücreti ödedik ama detaylı sonucumuza baktık Hasan hocanın bize söylediği sıkıntıları anlattık ben kötü düşünmüyorum bıkac hafta sonra kaybolacak dedi ve dün gittiğimizde gerçekten beynindeki parlaklık yok olmustu böbreği haftasına göre çok iyi her şeyi gayet iyi diye bizi çok sakinleştirdi iyiki ona gitmişiz ve biz artık onu bırakmayız o kadar memnun kaldık ki ona gitmesek son dört ayim zehir zikkim olacaktı dusunemiyorum bile
Beryy Afsu hastanesinin ultrasonu kötü Hasan hoca da bu nedenle herseyi abartıp üzerinden sorumluluğu atıyor bence yâda amniyosentez yapalım diye sevk edip para koparma çabasında yani ben adim gibi emindim siz oraya gidince kötü şeyler söyleyeceğinden eşimin kuzenine de tembih ettim kötü şeyler duyarsan hazırlıklı ol diye ikinizde de durum aynı oldu asla kimseye tavsiye etmem şikayet edeceğim onu
Happy_16 Beryy deneyiminizi paylaştıgınız için çok teşekkürler. Yazdığınız şeyler beni detaylıca bilgilendirmiş oldu. Muayeneden önce görseydim belki bende gitmekten vazgeçerdim ama dün muayeneden sonra okudum bu yazdıklarınızı ve birebir aynısını yaşadım gerçekten. Söyledikleri üzücü olsada sonucta her türlü kabul ediyoruz zaten biz. Sadece hersey tüm sonuçlarım hep sağlıkla ilerlerken böyle bir şey duymak bizi çok şaşırtmıştı ve birde böyle ilgisizce bir maueyene olacağını bilsem bende girmezdim ama yapacak bisey yok
Beryy Happy_16 Rica ederim ne demek benim de gayet sağlıklı aslında mide bulantım bile olmadı O kadar rahat geçirdim derken böyle şeyleri duymak beni de üzmüştü Gülen gül hoca daha iyiydi hoca zaten ona tamamen güveniyorum hiçbir sıkıntı görmediyse yoktur tabi her şey Allahtan siz de üzülmeyin birkaç haftaya geçer muhtemelen gelişimsel ☺️