Nazo77 Yazan zencefilli çay iç.Bir fındık kadar zencefili soyup doğra üstüne sıcak su 5 dakika bekle bir çay kaşığı bal ve limon sık iç çok iyi gelir 👍🏻ben ikinciyi çok kolay atlattım bununla meyve sebze çorba falanda içtim tâbi
Ayse3478 Kızlar ben 34 haftamın içindeyim sizde de bebek hareketlerinde azalma oldu mu dün ve bugün bebiş daha az hareket ediyor günde 10 hareket ediyordur ama diğer zamanlara göre az sizde durum nasıl
Nazo77 Ayse3478 ben hareketleri saymıyorum açıkçası büyüdüğü için daha az hareket etmesi normal diyorlar yer darlaşıyor.Gece ve sabah durmuyor benim ki gün içinde uyuyor galiba hahah😅Bariz bir azalma varsa korkun bence onun dışında Allah’ın izniyle sıkıntı yoktur.
Ayse3478 Nazo77 bir azalma var ama onda da yer daralıyor günde 10 hareket hissediyorsanız problem yok diyor internette o yüzden birde size sorayım dedim belki burda da azaldığını hisseden biri vardır dedim ama yinede doktora gidicem c.tesi günü doktoruma da sorucam
Busraaaaaaaa16 Merhaba kızlar bende 34+2 kız bebek annesi olucak inşallah bebeklerinizin kilosu ne durumda acaba