A_S_K Handebl Amiiin vakit hızla geçsin bende kucağıma alayım bir an önce 🙏🏻 Daha cinsiyetini kalp atışlarını bile bilmiyorum.. Sabırsızlanıyorum☺️
Gursesgurses Ebruu_ozt canim bende seher hanima gidiyorum. Bebegini hic 3 boyutlu gostermismiydi ultrasonda. Ben 25. Haftamdayim daha hic goremedim yuzunu falan
Gursesgurses Ebruu_ozt bende 25deyim canim ultrason fotograflarinda yuzu gorunuyormu bebişinin. Ozaman 3 boyutlu oluyor. Bazi ozel hastanelerde her randevuda veriyormus doktorlar oyuzden sordum.
Ebruu_ozt Gursesgurses renkli olarak vermedi ekranda bakarken renkli biraz gösteriyor ama fotograf olarak vermedi
Mutlu_E Yüzyıl hastanesi Can bilginer’e gidiyorum. Şuanlık memnunum şükür 🙏🏻 Bakalım 💋 Birde yüzyılda akın bey de öneriliyor.
burcugokhanberkecan Handebl kuzenim yuzyil hastanesi akin beye gidiyo kardesimde yuzyil hastanesi can beye gidiyo can yeni gelmis kardesm cok memnun kuzenimde oyle herseyle ilgileniolar
Eminegkgl Handebl yüzyıl can bilginer. Kesinlikle tavsiye ederim. 22+6 yım ☺️ 3. Doktorum ve eminim artık 😁