Mayisannesii Cagla96 bende Medicine takipliyim 36. Haftadayım hastaneyi bugün aradığımda yarın veya Salı günü bilgi paylaşılacak dendi. Umarım hemen düzelir 😕
Alpgmz Medipol mega üstüne başka hastane tanımam yoğun bakım da bir o kadar güvenilir 2019 da 26 haftalık doğumum oldu orda bebeklerime de kendi evlatlari gibi baktılar 🥹 ama bir evladımı kaybettim cokk küçüktü çok şükür diğer evladım sağlıklı 🤲💜
ayse2205 Cagla96 doktorum medipol megaya geçtiği için 2 dir bende oraya gidiyorum. Doktorumdan çok memnunum ilk dogumumuda sema hocada yapmştm şükür çok güzel geçmişti. Sezeryan 34 bin
Elifsn ayse2205 bende ilk dogumumu sema hocayla yaptım ikinciyi yine orda düşünüyorum. Ama zam gelecekmiş ocak ayında ve mesai dışında olursa +13.000 alıyorlarmış 😕
ayse2205 Elifsn p.tesi doğum yaptım muhasebe 40 bin dedi. 2 hafta önce operatörden 34 bin bilgisini aldıgımı söyleyince o fiyattan ödeme yaptım. Benim planlı oldugu için ekstra ücret konusunda bilgim yok.
Aslaninannesi_ Elifsn canım bunu doktorunla görüş direk doktorun haberi bile yoktur emin ol benim geçen kanamam vardı yolumun başı başka hastane diye oraya gittim Sema hoca hatta bana kızdı özel bir durumun olursa beni ara ben gelirim başka hastaneye gitme sakın dedi
Elifsn ayse2205 aaa niye öyle yaptılar ki acaba. Peki normal doğum mu oldu? Epidural aldınız mı? Bana normal doğum 22bin dediler
Elifsn Aslaninannesi_ sema hocayla görüştüm fiyatları o söyledi zaten, ama zam gelecek maalesef onı bilmiyor
Aslaninannesi_ Elifsn vajinal dogum 22.000 kendi söyledi doğum fiyatı doğru büyük ihtimalle %40 zam gelecek 30,800 milyar yapar oda
Aslaninannesi_ Elifsn ben sezaryen istediğim için bununla ilgili bir bilgim yok canım ama zaten medipol grubu içinde fiyat olarak mega daha pahalı