Dilaraklnc3 Adanada önerebileceğiniz kadın doğum doktoru var mı Acıbadem olur Medline olur normal doğuma teşvik eden doktor olursa sevinirim
Ftmasanli Dilaraklnc3 algomed Ayten basmalı tavsiye ederim.Algomed hastanesi sağlık bakanlığından Adana ilinde en fazla normal doğum yaptıran hastane plaketi aldı çok yakın zamanda.
Minikkuzum00 Dilaraklnc3 Algomed hastanesi Ayten Baymas çöktü çok iyi bir doktor ilk doğumumu onda yaptım. İkinci ikiz ve riskli gebelik olduğu için perinatolojiye gidiyorum. Ben o doktora çok güveniyorum hem ilaç hem doğum hem tedavi.
Htccndn Özel olarak bilmiyorum ama 5 ocak devlet hastanesinde yiğit yüksel var ve şazimet çağla çalış görür var ikisindende çok memnundum ben
Dilaraklnc3 Htccndn çok övüyorlar o hastaneyide biraz korkuyorum ama daha tecrübeli herkes normal doğum konusunda
Htccndn Dilaraklnc3 Ben 50 gün oldu doğum yapalı doğumumda yiğit yüksel vardı o kadar memnun kaldımki anlatamam hem ilgi alaka konusunda hemde hastane konusunda
Nese21 Kokusuburnumda yanlış hatırlamıyorsam gorumcem onda doğum yaptı iki bucuk ay önce sezeryan doğumdu 30 ya da 35 bindi