Beyzaaldemir Kızlarr şu cinsiyeti öğrenmek için makas bıçak olayını deneyen doğru çıkan falan var mı etrafında ? Bugün 3-5 kez denedik her seferinde bıçak olan yastığa oturdum tesadüf mü acaba yoksa bi dayanağı var mı merak ettim
mervedmrcn Beyzaaldemir eşimle denemiştik 3 kere makasa oturmuştum kızımız olacak inşallah yüzük testini de denemiştim onda da kız çıkmıştı işte batıl inanç aslında ama insan meraktan her şeyi deniyo 😂
Elis27 B_eyaz tamamen asılsız ve hurafe bazılarında denk gelme olayı oluyor ancak cinsiyeti belirlemede alakası yok hiç bir yöntemin cnm
Beyzaaldemir Elis27 evet ama insan yine de merak ediyor her seferinde de bıçak çıktı😂 inşallah bu tahmin tutmaz da kızım olur
Beyzaaldemir mervedmrcn ay bana hep bıçak çıktı ama ben kızım olsun istiyorum 🥹👼🏻 inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız prensesi💕
Beyzaaldemir sedakiz dene dene kaç kere tekrar ettik her seferinde bıçak çıktı öyle olumca insan şaşırıyor valla😂
sedakiz Beyzaaldemir benimde oğlum var gönlüm kızdan yana ama sanırım erkek olacak öyle hissediyodum. Yaptım ve bıçak çıktı 😀