Melissayda Benim gibi olan var mı kızlar? Cidden kuru ekmek, çubuk kraker dışında hiçbir şey canım istemiyor. Mide bulantımda çok yok ama ne biliyim yiyesim gelmiyor iştahsızlık var 10+5 haftalığım var mı bu durumda olan ☺️
yeni_anne2 Melissayda 3 yada 3.5 aya kadar böyle peynir ekmek sandivıc geçmiştim 🤭😂 4 aya yakın yemeye başladım anca cok kotuydu
Alpmom__ Melissayda İlk 4 ayım böyleydi . Asla yemek yapamadım . Soğan, salça , et, tavuk asla görmek istemiyordum . Sıcak ekmek , peynir ve domatesle geçti . 7. Aydan sonra işler tam tersine döndü ve iştah tavan 😂😂😂 gayet normal . Hepsi sürecin bir parçası
Brgmde Bende öyleydim salçalı sulu yemeklerden iğrenmiştm sonra geçiyor buaralar mdeni bulandırmayan şeyler ye
Melissayda @Alpmom__ of evet ya yemek yapmak tam bir işkence sıcak ekmek arası peynirde fayda ediyor onuda yiyebiliyorum bu ikinci gebeliğim ama farklı geçiyor 😂
yeni_anne2 Melissayda geçiyor geçiyor merak etme dua ett sen havalar serin temmuzun ağustosun sıcağına Marus kaldım ben o halimle düşünmek bılle istemiyorum 🤭😂😂
TugceOrak Melissayda kuzum aynıydım ekmek dışında ne yesem hayatım kaydı tabiri caizse 🥹 7. haftadan 12. haftaya kadar çektim Allah’a şükür 12ye girdiğimiz gün bıçak gibi kesildi bulantım tiksinmem ♥️ 4 gündür ağız tadıyla yemek yiyorum Allah kim varsa midesi bulanan bişeylerden tiksinen yardımcısı olsun valla 🥹 Dayan sen de az kalmış genelde 12 itibariyle geçiyor hepsi