babyiscoming_ Kızlar merhabalar. Bebeğim hareketli ama sert tekmesi yok. Sadece hareketlerini hissediyorum göbeğim dalgalanıyor. Ama neden sert tekme atmıyor normal mi ya hareket ediyor ama tekme yok
turkan403 babyiscoming_ benmde öyle ya sert vuruyo 26haftalik benmde bazen alt tarafıma öyle bı acı veriyo ki geri geciyo ama anlmdm 🤦
helloandhello babyiscoming_ normal canım gittikçe güçleniyor 29 haftalığım halen pek kuvvetli değil öyle ☺️
turkan403 babyiscoming_ sert vuruyo anldm ben pardon ilk gebelik mi ilk gebelikte normal pozisyon da değiştiryo olabilir siznki benm ilk kizm öyleydi uykucuysa tekme atmaz🥲 ikinci kızımda çok nadir tekmesini hisetim🤭
babyiscoming_ turkan403 evet canım ilk gebeliğim geçen haftalarda daha sertti mesela ama şuan sadece hareket ettiğini hissediyorum tekmesi yok biraz üşengeç bir bebek galiba😄
babyiscoming_ helloandhello anladım canım normal o zaman bende hemen endişelenmeye yer arıyorum paranoyak oldum bu gebelikte😂
helloandhello babyiscoming_ olabilir olabilir sıkıntı yok bende bir ara öyleydi böyle balık kayıyor gibi gibi. Oluyor dimi daha çok dün mesela daha haraketleydi bugün pek hareketli değil kız mı bebeğiniz ?😌
babyiscoming_ helloandhello evet aynen öyle sanki dalgalanıyor gibi erkek bebek bide ama sakin olacak sanırım😄 senin kız mı🥰
helloandhello babyiscoming_ evet canım kız endişelenme kuzum 😍 ha şimdi çikolata falan yedim halen tekmelemiyor 🤣
turkan403 babyiscoming_ 🤭 hiç belli olmaz sağlıkla gelsin inşallah 🤲 bnm kızım sakindi gebelikte de sakindi uykuyu çok seviyo iki dakika uykusu gelsin dayanamaz 😂
helloandhello babyiscoming_ dedim bak elini koy bekle yumurta gibi şişiriyor ayağını elini koyuyor herhalde ya 😍
babyiscoming_ helloandhello dünyanın en güzel hissi cidden ya 🥹 çektiğim tüm sıkıntıları unutturuyor bir hareketi🥹