Almilam Arkadaşlar 25 haftalık hamileyim ve hâlâ yüz üstü yatıyorum başka hiç bir şekilde uyuyamıyorum.Uyusam bile sonra kendiliğimden yine dönüyorum yüzümün üstüne.Nasıl bu huyumdan vazgecebilirim?🤔😣😔
mrvnur Almilam arkadaşım ben durma nasıl yatayim diye sorduğumda nasıl istersen öyle yat istersen yüzüstü yat demişti. Öyle rahat ediyorsanız yatmaya devam edin drum Prof perinatolog
Hazelkuru Göbeğin iyice şişince mecburen vazgeçersin canım ☺En sevdiğim şey yüz üstü uyumak Doğum yapıp yüz üstü yatmak istiyorum
Almilam Hazelkuru göbeğim zaten şişti canım bebeğimde çok herketli yüz üstü yatınca başlıyo tekmelemeye ama hâlâ farkında olmadan geceleri dönüyorum kendim bebeğim sıkışır diye cok ama farkında olamıyorum geceleri
SyhnHtp Bende normalde uyurken yan ya da sırt üstüyümdür ama uyanırken kendimi yüz üstü buluyorum. Tuvaletim varsa karın ağrısı da yapıyor üstelik, bebişe de birşey olacak diye korkar oldum 🙁
Almilam SyhnHtp aynen canım bende korkuyorum ama gece uyuyunca zaten istemsiz yüz üstü dönebiliyorum alışkanlk
MasalSara Bende seviyorum ama korkudan yan yatıp önüme yastığı dolduruyorum bacağımın altına bide sarılmak için üste yastık aynı yüz üstü gibi his yaratıyorum kendimce 😀
Htczfr Yastıkla yatabilirsin ben öyle yapıyorum bacağımı yastığa atıyorum yüz üstü gobusum boşlukta kalıyor bnde 26 haftalık hamileyim ama karnım çok az yanlardan tekme yiyorum bnde bebek maalesef sıkışıyor bu pozisyonda rahat edemiyor
Almilam Htczfr bende cok sağ tarafımdan tekme yiyorum canım aksam yada geceleri daha cok geziyor zaten kızım doğuncada gece uyumycak gündüz uyuycak byk ihtimal😂😂
Sedaorhnn Almilam inşallah yaaa öyle bakınca çok iyi diyoruz ama yinede bi yerde oyyy diyosun 🤭ama hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım sende güzelliklere büyüt evlatlarını rabbim hepsini nazarlardan korusun bizlerde sağlıklı bi doğum yapalım 🙈😄
Htczfr Almilam ben hangi tarafın altta kalırsa oradan tekme yiyorum bnmki ne gece ne gündüz duruyor anlamış değilim bende 👶😂😂😂
Htczfr mrvnur ama bebek büyüdükçe eziliyor altında onu nasıl söylemiş doktor zaten bebekte altta kalınca tepki veriyor hemen durdurmuyor o şekilde
Almilam mrvnur yüz üstü yatınca bebeğim sıkısiyor 25 haftalık hamileyim daha cok buyüyor artk eskiden yatıyordum rahat simdi sıkışıyor ama farknda olmadan uyuyunca yine yüz ustü yatıyorum uyanınca kendimi suclu gibi hissediyorum