Kardelennnsen Yeni doğum yapanlar varmi aranızda nasıl geçti ziyaret saatleri odalar hakkında bilgi verebilecek var mi
YesimAykut Kardelennnsen neden kimse yazmıyor acaba doğum yapan yok mu hiç? Ben de 36 haftayım şehir hastanesinde doğum düşünüyorum
Figen1-2 YesimAykut Bende merak ediyorum . Aynı zamanda özele de gidiyorum ama cuma günü ilk defa şehir hastanesine gideceğim ister istemez bi tedirginlik var üzerimde 🥲 Emre sertele randevu vardı ona aldım. Bakalım hayırlısı bende 35 haftadayım
Kardelennnsen Figen1-2 emre Sertel çok memnunum o olmasa bile asistanlar çok iyi her zaman eşimi içeriye de alırlar 35 haftalık hamileyim başından beri ona gidiyorum memnun kalirsiniz
Mires Kardelennnsen Son 4 kontrolüm için emre sertele randevu aldım gittim fakat bir türlü kendisini göremedim hep asistanlar var neden böyle acaba
Kardelennnsen Dlnacl eşiniz direk bebegi gorebildi mi acaba bebegi çıkartıp sonra sizi mi çıkardılar aynı anda mi çıktınız acaba en ufak şeyleri bile düşünüyorum maalesef 😂
Kardelennnsen Betul-97 yemin ederim aslında çok memnunum sırf eşim yanımda olamayacak diye bazen bi özel hastane düşünmüyor değilim cevap verdiğin için teşekkür ederim 😂😘
Betul-97 Kardelennnsen Doğum yaparken yalnız olmak benim için çok iyiydi arada bir annemi yanıma aldılar 15 dk duruyordu psikolojik olarak çöküyordum eşimle hiç yapamazdım herhalde çok ağlardım