papatya346181 Devlet hastanesinde doğumdan sonra eşler refakatçi kalabiliyor mu bilgisi olan var mı ?
TugceOrak papatya346181 kendim deneyimlemedim ama burda okuduklarımdan bildiğim kadarıyla eş asla kabul etmiyorlar canım
Emelnurcakit papatya346181 şuan hastanede yatıyorum almıyorlar. Gün içinde görüyor ama kesinlikle kadın refakatçi istiyorlar.
Bbuusra papatya346181 Malesef etmiyorlar. Hatta o kata çıkamıyor bile. Arkadaşım doğum yaptı babası bebeği çıkarken gördü ziyarette yoktu diye hatırlıyorum.
papatya346181 Fatmafiliz Doğumdan sonra aslında Kardelennnsen Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebişinizi 😍 Keşke doğumdan sonra eşler kalabilseydi ya anne baba olarak iyi olurdu üzüldüm :(
Kardelennnsen Ben devlet takıpliyim Kocaeli şehir hastanesinde dogurucam nasip olursa çok araştırdım bi konu maalesef eşler kabul edilmiyo
Betul-97 Kardelennnsen Maalesef kabul edilmiyor odalar da iki kişilik olunca hiç olmuyor benim yan yatağımdaki kadının kimsesi yoktu ve eşini kabul etmediler annem yardımcı oldu. Baba olarak sadece 15 dk gelip görmelerine izin verdiler
Kardelennnsen papatya346181 amin inşallah canım hepimiz sağlıkla alalım. Gerçekten imkanım olsa sırf bu sebepten özele giderdim
ikibaloglanannesi papatya346181 Refakatçi kabul etmiyorlar ne yazık eşiniz olamaz. Sadece belirli saatler de bebeği ve sizi görebilir Lakin eğer refakatçi kadın yoksa hastane yonetimi ile konuşup eşinizin kalmasını söyleyebilirsiniz