TugceOrak Irem198 kesin sonuç için gecikmeyi beklemek en sağlıklısı oluyor. İlk olarak kanda tespit ediliyor daha sonra idrar testlerind pozitif çıkıyor. En garantisi kan vermek yani canım
Meryeminannesi20 Irem198 şüpheli ilişkiden 14 gün sonra net belli olur. Yada adetin 7-10 gün geçikme ile belli olur en garantisi. Adete 13 gün kala gebelik belli olmaz.
TugceOrak Irem198 hayır kuzum olmaz. Test yaparsan negatif çıkar boş yere üzülürsün bekle adet gecikmesini
Irem198 Eldgrn gebelik düşünen için hafif bogaz ağrısı var antibiyotik kullansam bi zarar olurmu yada ne kullanmam lazım sizce
SalihaHakanetin Irem198 hayırlısı olsun inşallh bende 2. İçin deniyorum nasip aynı heyecanlı bekleyiş benim ilk 6 sene sonra olmuştu bunda nasıl olacak bakalım olursa inşallah rabbiö nasip etsin hepimize 🌸
Irem198 Meryeminannesi20 anladim gebelik düşünen hafif bogaz ağrısı var ne kullanmaliyim sizce antibiyotik zarar olurmu
Meryeminannesi20 Irem198 antibiyotik bence kullanmayın Doktor’un onayı olmadan boğaz ağrsına tuzlu gargara iyi geliyor yaklaşık 30 saniye gargara sabah akşam yapabilirsiniz turşu da iyi gelir
Meryeminannesi20 Irem198 antibiyotik bence kullanmayın Doktor’un onayı olmadan boğaz ağrsına tuzlu gargara iyi geliyor yaklaşık 30 saniye gargara sabah akşam yapabilirsiniz turşu da iyi gelir
Eldgrn Irem198 bu durumda benim birşey demem pek doğru olmaz. Gebeliklerde verilen ilaçlar var ama doktora gidebilirseniz ona danissaniz daha iyi. Yanlış yönlendirmek istemem.
Irem198 Meryeminannesi20 anladim teşekkür ederim kullandım antibiyotik 2 tane de bisey olurmu acaba etkilermi bilmiyordum