eliff__ Berraeray1 bende halen etkisi varmıdır yaa bilmiyorum. İğne olanı günden saysam 13 . Gün oluyo ama saymazsam 12.. gün oluyo
S1104 eliff__ bugün benim iğne olalı 10. Günüm sabah test yaptım çok ince çizgi oldu iğne etkisi geçmiş midir
eliff__ S1104 Vallahi canım ben de bilmiyorum nasıl diyeceğimi ne yapacağımı ben de bilmiyorum bugün yani az önce normal gebelik testi aldım hiçbir şey çıkmadı yine gününü saymazsam 12 gün oluyor iğne gününü sayarsm 13 gün oluyor
S1104 Berraeray1 genelde 10. Günde geçiyor diyorlar bugün daha silikti çizgi ama emin de olamadım insan bekleyince umutlanıyor herşeyfen
eliff__ orkidemm_ @Berraeray1 S1104 erken gebelik testi cumartesi günü yaptım onda çok hafif silik vardı canım iğne etkisidir sandım bugün de normal gebelik testi yaptım 15.58′de test yaptım 16.05 geçe baktım böyle gözle görülebilecek kadar bir şey yok ama böyle çok hafif nasıl diyeyim gölge var sadece bilmiyorum yarın gidip kan mı versem randevu gününü mü beklesem
eliff__ @Berraeray1 @orkidemm_ @Esayyy977 S1104 Canım bu testi ise cumartesi günü yaptım ikinciy idrarim ilee
S1104 eliff__ yani şöyle düşün inşallah varsa eğer zaten kan takibi yapılması gerekiyor ya yarın ver bir de randevu gününde verirsin en azından varsa artıyor mu ona bakarlar
Berraeray1 eliff__ bence bir kan ver kan sonucuna göre de randevunda da yine vereceksin en azından ona göre hareket edersin
eliff__ eliff__ https://mutluresim.com/image/Screenshot-2024-12-01-01-01-38-419-com.android.chrome.16XQHP Markalarda bunlar
eliff__ Esayyy977 yarın inşAllah kan verecem acilde değilde sağlık ocaginda verecm acilde verdiğim zaman çok sorun yapıyorlar ya
eliff__ Esayyy977 ahh canım iyiki söyledin ama ben geçen ay şüphelendim diye iki kere kan vermiştim doktor kzdi surekli burda veriyosun diye o yuzden gidemiyorum yaa o zman mecbur cuma gününü beklicem yaa nasip belki inşallah sürpriz olur yarn bitane daha erken gebelik testi yapsammi ya. Yemin ederim artk teste para vermekten bi hal oldum ya Esayyy977