Nurpearl Kızlar son dönemlerde haddinden fazla kilo aldım ve asla ne yaparsam yapayım kilo veremiyorum. Spor yaptım etki yok. Diyet yaptım etki yok. Aranızda zayıflamak için çay, ilaç tarzı yardımcı gıda kullanan ve etkisini gören oldu mu?
Kkardelenn1 Nurpearl canım kan değerlerine baktırdın mı 🙂demir eksikliği b vitamini eksikliği d vitamını eksikliği troid değerleri çok etkiler kilo vermeyi
Badehandekuzey Nurpearl spor ve diyet yapsan emin ol etki alırdın canım. Porsiyonu küçült ve beslenme tarzını değiştir. Bol su içmelisin metabolizmanı hızlandırır sade kahve içebilirsin. Zayıflamak az yemekten geçiyor malesef
irem4_rc Nurpearl Canın kan değerlerime baktır kansızlık vs varsa kilo vermek zor kendimden biliyorum
MervEslinArden Nurpearl Merhaba doğumdan sonra uzun süre veremedim kilo önce dahiliyeye gözüktüm tüm değerlerime baktırdım kilo veremediğimi söyledim endokrinoloji ve metabolizma bölümüne yönlendirdi ordada birsürü tahlil yaptılar insülin direncim yüksek çıktı karaciğerde yağlanma vs derken ilaç verdi kullandım 89 la başladım 70 e kadar düştüm kilo verirkende elhamdülillah değerlerimi normale bindirdim şuan hamileyim yine alırım muhtemelen ama en aza indirmek hedefim
Kkardelenn1 Nurpearl ilaç kilo yapmaz aslında doğru besleme bol protein ve liften zengin beslenerek suyu yeterince içerek çok güzel sonuçlar alabilirsin aralıklı oruç yapmanı tavsiye ederim
Nurpearl Badehandekuzey Gerçkten hepsini denedim herşeyi yaptım ama hiç mi tık olmaz kafayı yicem artık ve ben cidden çok yemek yiyen bir insan değilim
Nurpearl Kkardelenn1 çok fazla yemek gemiyorum ama dengesiz mi besleniyorum ya da yemeklerde mi sorun bar bende mi sorun var bilmiyorum artık tartı takılmış da olabilir tabiki
Badehandekuzey Nurpearl kuzum mesela ekmeği şekeri tamamen hayatından çıkar bi kaç gün farklı şeyler dene haşlama tarzı bi kaç kaşık yoğurtla öğünleri geçiştir aralarda bi meyve kan şekerin düşmesin
mcansu Nurpearl insülin direncine vs de baktırmak iyi olabilir. Çünkü insülin direnci varsa sadece porsiyon küçültmek vs iş görmüyor
Kkardelenn1 Nurpearl bir yerlerde yanlış vardır illaki yoksa spora ve düzenli beslenmeye rağmen gitmeliydi kan değerlerinden eminsen daha önce yazdıklarımdan bşr sure başlangıç olarak karbonhidratı hayatından çıkarmanı tavsiye ederim 6 dan sonra da sadece sıvı tuketımı yaparsan yağ yakımın hızlı olacak bu sene içerisinde 23 kg verdim bu sekılde tabi spor ve suyu ihmal etmedim 😌
mcansu Nurpearl kesinlikle baktır derim benzer durumdan bende geçtim çünkü. Ne olduğunu bulana kadar denemediğim diyet yapmadığım spor kalmadı desem yeri İnsülin ilacı kullanıp ona uygun beslenmeye başladıktan sonra toparlamaya başladı.
Nurpearl MervEslinArden Bende de karaciğer yağlanması vardı ama sorun şu ben Almanya’da yaşıyorum ve doktorlar böyle şeyleri ciddiye almıyorlar geçici olarak görüyorlar
Miniklerinannesiyim Nurpearl ilk önce troidime baktır sporla zayıflamaman imkansız bol su iç sporla destekle ben trex tea kullanıyordum sporla da destekledim 10 kilo verdim ama dikkat edin yumurtalıkları da calıştırıyor benim gibi zayıflicam diye hamile kalmayın 🤭😀