Rapunzelll6333 Bu ay gebelik bekleyenler bat 16′17′18′19′20 olanlar birlikte bekleyelim 🥲🤗ses verin kimler var
Cettochahubas Rapunzelll6333 Rapunzelll6333 bende kürtaj oldum 12 kasımda yumurtlama dönemindeyim şu an o zamanlar bende gebelik testi yapacağım inşallah ❤️
Ozlm_24 Rapunzelll6333 sat 17 benim bu ay kaçında adet olurum bilmyrm bende pcos var malesef ama dün kasıklarım çok kötü agrıyordu yumuetlamadır belki diyip değerlendirdm bu ay gün aşırı deniyoruz inşallah olur ya 🥹
cauuv1 Benim bat düzensiz😂 ama bu ay ovulasyon testi kullanıyorum yeni yumurtlama oldu catlama da oldu degerlendirdik 13 aralıkta bende test yapcam insallah vardır
Rapunzelll6333 cauuv1 inşallah ya ama gün aşırı değerlendirin doktorum bana öyle söyledi 🤗 benimde adetin düzensiz pcos var
Busraaaakkk Rapunzelll6333 canım gebelik öncesi mi gitmiştin, doktor ne diyor muayenede tahlil mi yapıyor
Rapunzelll6333 Cettochahubas inşallah rabbim gönlüne göre versin isteyen annelik görevini hakkiyla yapabileck olan tüm isteyenlere nasip etsin 🥹❤️🩹
Rapunzelll6333 Ozlm_24 amin canm inşaallah bende de pcos var malesf çatlatma iğnesi vuruldum bu ay bakalım güzel haberler verecgimiz bir ay olsun inşallah
leyl25 Bat 18 Aralık 29unda yumurtlama gördüm 1 Aralık da çatlama Arada ki bir günü değerlendirmedik diğer ikisini değerlendirdik şansım düşük mü bilmiyorum uygulamaya göre yumurtlamam yarın ama ovulasyon ile 29unda pik gördüm