Bibebek_2kedi 11+5 iz doktorumuz bugün net bişey diyemem ama illa bi tahmin istiyorsanız kıza benziyor dedi sizce bebişimin cinsiyeti ne 🐣❤️
Gulizar50 Bibebek_2kedi bende merak ediyorum bu haftalarda kız deyip erkek çıkan oldunu yanılma olurmu ki
Krdlnyldrm Bibebek_2kedi Bibebek_2kedi 11+6 da doktor benim bebişin de cinsiyetini gördü hatta çok belli dedi ama eşim jandarma aralıkta izne gelecek o zaman öğrenmek istediğimi söyledim size yan pozisyonda mı kız dedi nasıl söyledi 🐣❤️
Bibebek_2kedi Gulizar50 Bende en başından beri kız hissediyordum belki de kız istediğim için bilmiyorum ama doktora zorla illa bi tahmin yapın dedim o şekilde kız dedi ilerleyen zamanlarda net söylerim ama şuan pipi göremiyorum dedi 🥰
Minicigim01 Gulizar50 13 haftalıkken doktor kıza benzetti fetal dnada erkek çıktı hiçbir çıkıntısı yoktu bakınca bariz kız gibi duruyordu ultrason resmi çok netti ama erkekmiş
Bibebek_2kedi Gulizar50 Haftaya tekrar ikili tarama kontrolüm var haftaya net söyleriz dedi bilgilendiririm sizi 🥰
Gulizar50 Minicigim01 valla bendedir h bir çıkıntı yoktu dümdüz doktor net bi şekilde gösterdi umarım benımkide değişir 😍
Bibebek_2kedi Minicigim01 Hayırlısı olsun inşallah bizim ilk çocuğumuz kızda olsa erkekte olsa hiç farketmez sağlıklı olsun ama hep hayalim bi kız evladımın olması 🥰
Ayseltnc Minicigim01 fetal Minicigim01 fetal dna testini kendiniz istiyerek mi yaptirdiniz yoksa doktorunuz mu istedi orda nsl belli oluyo cinsiyet
ftmkucuk Minicigim01 ultrason fotografınız var mı bu nasıl oluyor çok enteresan sonradan mu gelişti cinsel organı acaba. Özele mi gidiyordun canım
Bibebek_2kedi Krdlnyldrm Önce yandan baktı sonra bacak arasına baktı şuanlık pipi göremiyorum kız dedi ama net değil ilerleyen zamanlarda belki pipi de görebiliriz ona göre dedi😁
Minicigim01 Ayseltnc fetal DNA down sendromu için yapıldı benim her zaman yüksek çıkıyor test sonucunda yazmıyordu doktora ayrıca söylediler oda bana söyledi
Krdlnyldrm Bibebek_2kedi anladım canım güzel bir mucizeyi Rabbim nasip etti ya kız erkek önemli değil yeter ki sağlıklı olsunlar hakkımızda hayırlısı bende çok merak ediyorum Rabbim isteyen arayan herkese bu güzel duyguyu tatmayı nasip etsin hayırlısıyla 🥰
Bibebek_2kedi Krdlnyldrm Amin inşallah tabiki öyle kızı erkeği hiç farketmez evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alalım yeter 🙏❤️
Gulizar50 Dmlakrbg Dmlakrbg özeldeki dediler Bende net bi şekilde gösterdi sağlıklı olsun tabi önemlisi o ama bide oğlum olsun isterim