Birbenbirbebek Kızlar kan hapına başladım biliyorum yan etkilerinde var ama başladığım günden beri 4. Gün bitti hep ishalim baya baya ama . Ama günde ½ kere . Sorun olur mu ki ? Böyle olup kan hapını değiştiren var mı ?
Alpmom__ Birbenbirbebek bende farklı bir demir hapı kullanıyorum . Beni de ya o ya da omega 3 ishal yapıyor . Valla sürekli ishal halindeyim . Herkes kabızlık yapıyor demiş ama kişiden kişiye değişiyor sanırım ☺️
Asi_07 Asi_07 ferrum kullanıyorum ilk bir hafta kadar ishal yaptı sonra vücut alıştı galiba şuan sorun yok sizde de öyle olur ya da doktorunuza söyleyin değistirir belki
BabyPelargos Birbenbirbebek kan değil de demir hapı o beni kötü kabız yapmıştı doktorum değiştirdi şimdi sıvı bir şey kullanıyorum demirim çok düştü benim sizin kaç
Glcnhmz Birbenbirbebek ben 1 yılı aşkın oldu kullanıyorum bende sorun yapmadı hatta doktor şurup formu verdi o dokununca değiştirdi feremat en iyi gelen oldu ama demirim yinede düşük sürekli su içmek den pekmez yiyemedim bir türlü limon ve pekmez karışımı çok iyi diyorlar
Birbenbirbebek Glcnhmz ya sanırım takviye olarak verdi önceden de kullandım Demir için kan için ama hiç biri bu kadar ishal yapmamıştı perşembe kontrolüm var o zamana kadar içmesem mi ?
Birbenbirbebek Glcnhmz aynen onu bende duydum ama doktorum bir tane hap 5 bardak pekmeze denk geliyor 5 bardak pekmez içeceksen ilacı kullanma demişti 😂🫣
BabyPelargos Birbenbirbebek benim de 130lardab 35 e kadar düştü feramatı kesti kaşıklı tek kullanımlık şuruba başladı. Ama ben 3 ay çok kötü aşerdim 5 kilo verdim sürekli kustum şimdi yemek yiyebiliyorum o yüzden bence toparlarım.
BabyPelargos Birbenbirbebek feramat ishal mi yapıyor ya ben 1-2 hafta tuvalete çıkamamıştım. Onu kullanırken fena kabız yapmıştı beni
Glcnhmz Birbenbirbebek aaaa ben ilk defa senden duydum öyleyse daha ne gerek var🫠demir eksikliği başa bela
Birbenbirbebek BabyPelargos ay inşallah en kısa sürede toparlarsınız. ? Başka vitamin takviye kullanıyor musunuz ?
BabyPelargos Birbenbirbebek bi de decavit kullanıyorum. Başka özel ilaç aldım b vitamini kusturdu beni, devletin verdikleri iyi geldi hep
Birbenbirbebek BabyPelargos kimini ishal kimini kabız yapıyormuş şimdi hangisi daha iyi bilemedim 😅 cok özür dilerim ama büyük tuvalete mi çıkıyorum çiş mi yapıyorum belli değil o kadar yani 🥲
Birbenbirbebek BabyPelargos bende decavit ve devit 3 kullanıyorum feramat ın yanında ama bilemedim hiç
Birbenbirbebek Alpmom__ yaa bize omega 3 vermedi siz kendiniz mi aldınız doktorunuz mu önerdi ? Yaa maalesef bende öyle sık sık değil ama normal tuvalet ihtiyacım da su gibi
BabyPelargos Birbenbirbebek ben tuvalate çıkmak için magnezyum calsinee kullanıyorum o kadar durum vahim. 🥲
ArasMom__ Birbenbirbebek kız ishal kabızdan iyidir bence en azından rahat yapıyorsun biz kabızız yapana kadar ölüyoruz 😂😂
Birbenbirbebek Glcnhmz doktorumun yalancısıyıımm 😅 mg hesabı söyledi hatta bir bardakta su kadar var bir hapta su kadar var diye
Birbenbirbebek 0Seda0 yaa 😞 bencede kabızdansa ishal daha iyi ama aç mı içiyorsunuz ? Bir de doktorunuza söyleyin bence değiştirsin 😓