Eysaa Haftam en son 2.480 kg boy 47 cm ..29 yaşında karta kaçmış bi anneyim😁 yarışmaya istanbuldan katılıyorum 🤪 hastane çantan süsün püfün herşeyin hazırmı SimgeAydn
aasenamerve SimgeAydn biz de 35+4 olduk bugün. en son 33. Haftada gittik 2570 gr dı. Kızımız olacak inşallah Umay Ece ismi 😊
Aysgeulburakk SimgeAydn İstanbul da yaşıyorum 34 haftalık hamileyim kızım olacak inşallah adi sâre 2 kilo 26 gram. Bende 21 yaşındayım 😂
Umudumm Merhaba canım İstanbul’da yaşıyorum 13 haftalığım henüz o yüzden kilosunu felan bilmiyorum😂 cinsiyetimiz daha tam belli olmadğı için ismi de yok henüz yavrumun 😂 siz kaç haftalıksınız
SimgeAydn Eysaa 😀 hazır benim her şeyim bikaç eksik var tabi onları da ayarladım mı tamamdır 🤗 şaka maka az kaldı
SimgeAydn zynpsr18 bende 35+5 im. 20 yaşındayım 😀 yavuz selim olcak inş ismimiz. Kilomuzu bilmiyorum Cumartesi gidicem bakalım ne kadar olmuş
Elfibrhm2609 Damla________ Damla hanım kaç kilo doğmuştu bebeğiniz kuvezde kalmış miydi 🙇♂️bizde 35 haftalık olduk sancılarım ve açılmam başlamış nisanım gelmişti hastanedeyiz dünden beri sürekli kontrol altında 🙇♂️
Damla________ Elfibrhm2609 2.685 doğdu her ihtimale karşı kuvez olan hastane önerdi doktor ama çok şükür gerek kalmadı bence sen doğurursun geceye kadar kaç cm açılman var
Elfibrhm2609 Damla________ canım dünden beri hastanedeyiz açıklığı halen aynı 1 cm sabaha kadar yürüdüm bana mısın demedi bizim de kilomuz 2.568🙇♂️
Elfibrhm2609 Damla________ sancılarım nst de de artmış olarak görünüyor geldiğim de daha azdı 2. 'de yüksek cıktı
Damla________ Elfibrhm2609 gittikçe yukselir açılma olsun diye 3 saat aralıksız yürüdüm o gece 6 cm açılmam oldu
Elfibrhm2609 Damla________ bana fayda etmedi yuruyus gece 12 den sabah 5 kadar yurudum önce karnım da bebeğimi çok aşağıda hissediyordum yere dusecekmis gibi oluyordu simdi ise yukarıda hissediyorum iyice artık yukarıya mi kaçtı ne yaptı diyorum bende stres yaptım korktum biraz oda mi korktu diyorum kendi kendime
Sibelylmz Damla________ 39+2deyiz biz dün çok ağrım vardı yiruyemedm genelde gergin 2saat yürüyorum nerden inip çıkıyorum ama benim kızın gelmeye HC niyeti yok 😞😞
Damla________ Elfibrhm2609 ters döndü belkide suyuna falan bakıp sezeryan da olabilir belki açılma var bide herşey olabilir sen iyi uyu son kez de