dilaraulusoy Arkgzem 12. Haftada başlar deniliyor. Benim 21. Haftada açılma ve kısalma vardı ben hissetmedim
Ecem46 Arkgzem bebek aniden toplanır gibi oluyor bir tarafta sertleşiyor, bel ağrısı, nişan gelişi, bazen hiçbir belirti olmayabiliyor. Ancak ultrason muayenesi sonucu öğrenilebiliyor
Arkgzem dilaraulusoy anladım bende 9 haftalık gebeyim önceki gebeliğimi servikal yetmezlik ten kaybettim farkedilmedi 3 gündür progestan fitil sonrası akıntım çogaldı bide birşey varmış hissi var o yüzden korkuyorum yinemi kısalma oldu diye
dilaraulusoy Arkgzem öyle bir durumunuz var ise doktorunuza dikiş atılmasını isteyin bence. Benim ilkinde saptandı ve direk 21 haftalıkken atıldı. 2. Gebelimde de 12. Haftamda önlem amaçlı atıldı.
LoisLane dilaraulusoy 19.haftada serklaj oldum, şu an 31.haftadayım, bu sabah hafif lekelenmem oldu apar topar hastaneye gittim, doktorum serklaj ipi kesmiş olabilir, sorun yok dedi, sizler de bu tarz bi şey yaşadınız mı ?
dilaraulusoy LoisLane yaşadım ilk gebeliğimde , 28. Haftamda kanamam oldu hemde 2 hafta sürdü zaten ondan sonra doktor hastaneye yatırdı 37. Haftada doğum yaptım.
Mdha Arkadaşlar bu gün detaylı ultrasonum vardı kesemin dikişe böyle yöneldiğini söyledi doktorum bebeğin aşağıda olduğunu 😓 34 görebilirsek iyi dedi ama zor gibi sürekli yatıyorum normaldede 😞 yatarsan yemek ve lavabo harici görebilirsin dedi dikişimin iyi olduğunu söyledi benim gibi olan varmı 34 gören 😔😔
Eylul41 Mdha insallah görürsünüz bu duruma hic denk gelmedim ama yatinca cok etkisi oluyor lavabo disinda kalkmayın yemekte evde.kim bakiyorsa size koltuga getirsin ben bu sekilde yapiyorum lavabo harici banyo disinda kalkmiyorum
Tugce98kayra Mdha ben 27+6 da rutin kontrolde farkedildi rahim ağzım neredeyse yok olmuştu 0.2mm di dikerken bebeği görmüşlerdi doktorlar riskli gördükleri için çift dikis atmışlar doktorum o zaman bu dikiş 3 günde tutabilir 3 haftada 3 ayda bunu yaşamadan bilemeyiz ama durum riskli demişti bende sürekli yattım lovobaya kalktım ve yemek için masaya gittim sadece 33de dikişler acilmaya başladı 35 de sancılar çıkınca nst de sezeryanla doğuma alındım doktorum o hafta da o incelikle dikilen dikisin asla.buralarda geleceğini düşünmemiştim bir mucizeye imza attık demişti allahinda izniyle tabi ki o yüzden mucizelere inanın herkesin doğum hikayesi farklı kendine özgü umarım sizde 33leri 35 lerim hatta 38leri görürsünüz 🙏
LoisLane Eylul41 karından fark etmişti benim doktorum ama sonrasında vajinal muayene ile devam etti, daha net sonuç oluyormuş o şekilde
Eylul41 LoisLane icim rahat etti herkesin doktoru vajinal yapıyormuş ben biraz endise ettim iki yerden takipliydim ozeldeki hic vajinal bakmadi devletteki daha net olur dedi
LoisLane Eylul41 Ben doktoruma kimseye güvenmediğim kadar çok güveniyorum her konuda, asla da sorgulamam onun kararlarını, o yüzden yanlış bir şey yapacağını düşünmüyorum, içiniz rahat etsin 😊😊
Mdha Tugce98kayra tek temenlim o bu üçüncü gebeliğim iki kaybım var aslında 23 haftalığız ama her kontrolde riskli olduğum için çok güzel şeyler hiç duymadık hep diken üstündeyim
Tugce98kayra Mdha herseye rağmen iyi düşünün inşallah güzel olucak o stresi yaşamak çok zor bıkıyorum çok iyi anlıyorum ama güzel düşünün güzel olsun inşallahh🙏