Ayshababy kızlar 12+1de kan verdim 1 aftaya çıkar dedi sonuç inşaallah herşey normal çıkar ama cinsiyete yanılma olabilir mi yani hangisi daha dogru sonuç verir ultrason mu yoksa fetal dna mi 2 3 güne sonuç çikar zaten
fdn25 Ayshababy fetal dnada cinsiyet yanlış çıkmaz ama raporlamak yasak olduğu için bazen laboratuvar görevlilerinin söyleminden kaynaklı yanlışlıklar olabiliyor demişti doktorum bende yaptırdım ama benimki doğru çıktı doktorda ultrasonla onayladı
Nur8090 Fetal DNA’da direkt kan ile bebeğin dnasına bakıldığı için kesin sonuç verir diye düşünüyorum. Ultrasonda yanılmalar olabiliyor. Ve bayağı beklemek gerekiyor
Ayshababy Nur8090 Cinsiyet pek onemli degil ama ne kadar dogru sonuç verdini merak etim şuan en çok stres etim sonuçlarin temiz cikmasi
obli Ayshababy fetal dna da cinsiyetin yanlış çıkması imkansıza yakın direk bebeğin dnasına bakılıyor çünkü.
Ayshababy djjdjdksalla canım ben almanyada oldum için sigorta karşılıyor sadece 17 euro ekstra cinsiyet için ödeniliyor
Ayshababy obli peki o fetal dna yapinca ikili teste gerek var mi yani geçen doktor baya bi her yerine bakti kafasini karnini falan ölcum yapti sirtina falan bakti herşeyi iyi dedi ama o ikili test mi sayiliyor
obli Ayshababy fetal dna yaptırırsanız ikili teste gerek kalmaz. Fetal dna %99.9 doğruluk payı olan bir test ikili testin yanılma payı daha fazla.