Gulizar50 Ftrhn benımde 12 haftalık %80 kız dedi bacak arasınıda net bi şekilde gösterdi niye size net demiyorlar devlet muanelimisiniz
Ftrhn Kumsal28 kıza benzetti canım kemik yapısını bence bacak arası da boştu ama daha küçük diye net bir şey demedi. Alışveriş yapmayın sakın ddi
Esma5566 Melissadmr Seda3399 Gulizar50 Bibebek_2kedi Sara_bebek Kızlar doktorum bana 16+4 haftalıkken erkek dedı. Alısverıs yapmak istiyorum. Degısırmi sizce?🤣🥹
Ftrhn Seda3399 doktorum da kemik yapısına göre kız gibi dedi ama alışveriş yapmayın net değilim kesin değil dedi 🙈
Ftrhn Gulizar50 özele gidiyorum kemik yapısı kıza benziyor ama alışveriş yapmayın bidahaki netleşir dedi 🥲
Ftrhn Ftrhn @Elamomy @dika @turkan403 @Sara_bebek yukarıda postuma bakar mısınız? Doktorum bi tahminde bulundu kemik yapısna göre. Ama net değil daha dedi. @Prensiminannesiyim
Ftrhn turkan403 evet canım doktorum da kıza benzetti kemik yapısını. Ama net söylemedi sonra erkek görürüz kızarsınuz bana dedi. Genelde yanılmayan bi doktor aslında 😊🫠 siz en başından beri hep kız dediniz bana bakalım 16 da ne olacak
turkan403 Ftrhn hayırlısı olsun hakkınızda rabbim gönlünüze göre versin inşallah 🤲🤍 16.17den snra netleşir ama bazı doktorlar erken de biliyo
Ftrhn turkan403 evet canım genelde tahmin yapar ama 16 da çağırdı 😊 hayırlısı sağlıka olsun da inşallah teşekkür ederim her defasında yorum yaptınız
Ftrhn Bibebek_2kedi teşekkür ederim kemik yapısı kız dedi. Bir oğlum vae gönlüm kızdan yana sağlıkla inşallah nasip olur. Teşekkür ederim 🌺