Mutluluukkk_ Kızlar 33. Haftamda sancı çıktı serum taktılar geçmişti şuan 34. Haftam tekrar sancı çıktı bebeğin kilosu 2700 geriliyorum doğum başlarsa nasıl anlayacağım ne yapacağım bilmiyorum
biryildiz42 Mutluluukkk_ hiç korkma bol bol dua et haftan çok erken değil üstelik maşallah kilosu da iyi bebeğinin içini ferah tut ❤️ inşallah vakitlice gelir
crazywoman Mutluluukkk_ bebeğin kilosunu çok buldu mu doktorun canım bende bugün 34+1 oldum bebek önden gidiyor dedi dikkat et sende çok fazla kilo aldın dedi hastane çıkışı kasıklarımda midem de ağrı başladı stres mi oldum acaba bilemiyorum
crazywoman Mutluluukkk_ bu haftalarda doğumda olsa korkma canım bebeğin gelişimi çok iyi maşallah tabi inşallah zamanında gelir
Mutluluukkk_ biryildiz42 elimde olmuyor ki korku 😟 nasıl anlayacağım doğum başladığını ne yapacağım hiç bilmiyorum
Mutluluukkk_ Hryedz bugün girdiğimde 100e çıktı hemen geri düştü yani ben bakamadım ama eşim söylüyordu sayıları 40 da oldu 6 da birden 100e de çıktı
Hryedz Mutluluukkk_ 100 bıraz fazla ıns sureklılık kazanmaz canım benımde 29 dan ıtıbaren 70 80 cıvarıydı 38 e kadar dayandım bazen bebegın hareketı ıle bırlıkte de ani sancı olabılıyor