Alone ravzagul her gebeliğimde kullanıyorum cnm bu 3. Gebeliğim. Ne sormak istiyorsun yardımcı olayım
Bahar1205 ravzagul 1 aydır bende kullanıyorum. Atardamarda direnç fazlalığı çıktı buda kan pıhtılaşması yapıyormuş 36. Haftaya kadar kullanmam lazım Dr öyle dedi
ravzagul Hangi iğneyi kullanıyorsununuz Devlet hastanesinde rapor mu cıkardınız Birde iğneyi nereden yapıyorlar siz mi yapıyorsunuz yoksa sağlık ocagında mı
Alone ravzagul iğneyi kendiniz yapacaksınız. Kol,bacak veya göbekten. Tam bölgelerine internetten bakabilirsiniz. Raporu devlet hastanesi de çıkarıyor özel de çıkarıyor kim kullanmanız gerektiğini söylediyse çıkarır ztn
TugceOrak ravzagul oksapar kullanıyorum ben. Doktorum rapor çıkardı, iğneyi kendim yapıyorum her gün. İlk yaptığımda korktum sadece 2. günden itibaren gayet rahat yaptım canım
Merve__26 Bende var oksapar kullanıyorum raporum var ama her alımda kutu başına 155₺ veriyorum anlamadım bu raporlu olduğu halde para vermeyi 🤷♀️
TugceOrak Merve__26 bugün ben de şok oldum sorma. 3 kutu yani bir aylık ilacıma 847 lira fark çıktı eczanede. Normalde geçen ay 3 kutu için 15 lira ödemiştim. Devlet başka bir ilaçla anlaşma yapmış o yüzden artık oksaparı o kadar düşük fiyata alamayacakmışız eczacı böyle açıklama yaptı bana canım
Alone ravzagul toplam 300 tane felan vuruluyorsunuz her seferinde sağlık ocağına gitmek zor olmayacak mı bir de hafta sonu ne yapacaksınız 🫣 yani evet giderseniz sağlık ocağı da yapar da bir yerden sonra zor oluyor ona da gitmek
Merve__26 @TugceOrak çok şaşkınım acaba hangi ilaca devlet ödeme yapıyor 9 ay boyunca verilen paranın haddi hesabı olmaz. Tabi ki yeter ki yavrularımızın canları sağolsun giden para sıkıntı değil ama devlete bu durumda çok kızıyorum alan var alamayan var
TugceOrak Merve__26 valla inan hiç sormadım bile hangi ilacı ödeyecekmiş hiç umurumda olmadı ben yine oksapar aldım çok şükür yanımda vardı o kadar para aldım ama alamayan insanlar ne yapacak ? Allah yardımcımız olsun gerçekten ne diyim