Princess_momm DENIZ_55 ya maşallah😍 27 haftalık doğum yaptınız bebeğiniz iyimi? 2 kilo almak için neler yemediniz
DENIZ_55 Princess_momm malesef kaybettik 5 gün sonra açıkçası ben ekmek hamur işi yemedim bide yemek yemek içimden gelmiyor kahvaltiyi zornan yiyorum bide akşam doktora dedim oda zorlama kendini canın istediği zaman ye ama suyu unutma dedi meyve çok tüketiyorum öbür bebegimde kahvaltıda sadece 1 veya 1 buçuk ekmek gudne 2 veya 3 ekmek yerdim düşün bujde 1 ekmeği 3 günde anca yiyorum ama sandviç canim isterse yarim ekmek yerim oda çok nadir bence hamilelikte alakalı bu kilo alma takma canım ben yatarak geçirdiğim halde suanlik kilo alimimiz iyi 6 aydan sonra hızlı kilo alabilirsin diyorlar bilmiyorum bakalım kaç kilo ile gideceğim doğuma
Yenianne_61 Rabiul ben de başta 45 kiloydum şuan 38+2deyim 54 kilo olmuşum. Önüme geleni yiyorum ama durum bu mutluyum😅🩷
Newmom180605 Princess_momm ben ilk gebeliğimde 20 kilo almıştım bebek iyi beslensin diye durmadan kuruyemiş meyve yiyordum karbonhidrat ağırlıklı beslendim çünkü et tavuk balık vs. Yiyememistim ikinci gebeliğim şu an 16 haftalık ve ben -3 ile devam ediyorum 🫣😅 bu hamileliğimde çok iştahsızım sebze pilav tavuk vs. Pek yiyemiyorum sadece meyve. waffle ile karnımı doyurdugum oluyor yani 😂 ama öyle bebek beslenemiyor diye kasmıyorum oluruna bıraktım
Sevaf Princess_momm 39+5im 10 kilo aldım 51 le hamile kaldım şuan 61im en fazla kilo almamamı sağlayan şey bence su ben aşırı su tükettim ve neredeyse 9 ay boyunca hep yürüdüm hiç araçla gideceğim yerlere bile yürüyerek gitmek istedim
Princess_momm DENIZ_55 allah rahmet eylesin 😞 inşallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın kiloda verilir sağlıklı olalım 🙏.
Alpgmz sacmalamakizim doğumdan sonra bebeğim emedigi için 6 ay süt sagdim bu sebeple de hiç kilo veremedim malesef tam tersi aldim
Sevgikaya1525 Alpgmz bende öyle 5 ay sağım yaptım ve herkes kesinlikle kesilir dedi korkudan yedim ve şiştim😒
Pinarkorkmazer Princess_momm en önemli şey yürümek bence ne kadar yersen ye yürürsün düzeliyor kilo ben hatta son aylar çok yürümek zorunda kaldım ve zayıfladım iki kilo yedi kilo aldım toplam gebeliğimde
burcutoo Yürümek, kabızlığa yakalanmamaya çalışmak, karbonhidratı azaltmak ya da tamamen bırakmak, su içmek bence çare bunlar.. beş haftadır diyet yapıyorum ekmek pilav girince tartı hemen oynuyor bırakınca bıraktığın yerde kalıyor..
Ssssserapppp Princess_momm henuz dogurmadim, 35+1 haftaligim 7 kilo aldim. Gecen 1 kilo almıştım ama vermisim. Şekerim ciktigi icin malesef diyetteyim, yoksa kesin alirdim. Malesef herseyi yiyemiyorum. Neyseki bebiste bir sıkıntı yok kilosu ve boyu normal ☺️
Deniz4848 Ben +8 kiloyla doğuma girdim oğlum 36.haftada 3300 gram doğdu 1 ay oldu kiloların hepsi gitti Karbonhidrat ve tatlı tüketmedim, iki kişilikmiş gibi beslenmedim ve gün içinde hep aktiftim hep rahat uyuyordum hem de zaman daha güzel geçiyordu. Ya akşam ya sabah yürüyüşe çıkıyordum ama ciddi ciddi yürüyordum
DENIZ_55 Princess_momm Amin inşallah cnm teşekkür ederim 🥰evet tek derdimiz kilo olsun sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah 🥰