Sevvalyilmaz Kızlar Pendik medipole gidiyorum sürekli muayene ücreti ödüyorum acaba doğum paketi varmı bu hastanede direk onu alsam belki daha karlıdır içeriği nasıl muayene +doğum mu fiyatları ne durumda
Elfelf475 Sevvalyilmaz medipollerde ben böyle bir şey hiç duymadım. Tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırın en azından muayene ve test yatış gibi haklar uyguna gelir
seymayalcin Bende medipol Bahçelievler’e gidiyorum ama öyle bir paket maalesef ki yok doğum fiyatlarını bilmiyorum ama🤷♀️
Sevvalyilmaz Elfelf475 19. Haftadayım ama yapılıyor mu yinede tamamlayıcı sağlık sigortası tam olarak ne oluylr sadece indirim gibi mi
Elfelf475 Sevvalyilmaz 10 muayene hakkı oluyor testlerin çoğu karşılanıyor. En azından doğum öncesi daha 5 6 kere muayene kullanırsınız. Doğum sonrası da kalanları kullanırsınız. Doğum teminatlı mesela benimkisi benimki doğumu bile karşılayacak ama sizin şu anda doğum teminatı yaptırmanız imkansız sadece muayene testleri karşılayan sigortayı yaptırın o bile çok kar ettiriyor
Sevvalyilmaz Elfelf475 evet hamile kalmadan once yaptırsaydım keşke en azından muayeneyi indirimli yaptırabilme şansım olabilir bi araştıeım sigorta şirketleri kapalı haftaiçi ariyim