Nilayaldemir Kızlar 39 haftalık hamileyim iç çamaşırıma kan gelmiş sildim peçeteye yine kan geldi napıyım ?
zge13 Nilayaldemir nişan gelince doğum direkt gerçekleşmez ama ped köy ya da çamaşırını değiştir kanamayı takiple sürekli hale gelmiş durumda olursa hastaneye git direkt
Apavarga Doktorunuza haber verin doğum yaklaşıyor belirtisi ama bir haftada da sürebilir Nişan gelince bazen doğum hemen başlamıyor ama yakın sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Bende 40+1 deyim bir belirti olsun artık diye dua ediyorum 🤲🏻
Nilayaldemir Apavarga eve yolladılar zaten 2 cm açılmam varmış . Salı günü muayenem var ebeye inşallah artmış olur açılmam
zge13 Nilayaldemir o zaman nişan sonrası olabilir kanama devamlı hale gelmediyse evde süreci bekleyebilirsin
Apavarga Birmi kolaylıkla gelirler inşallah bebeğim biraz iri doktor zor bir normal doğum olur dedi pazartesi bir gelişme var mı diye bakacağız ona göre beklemek mi sezaryen mi seçimi yapacağım. İnşallah o güne kadar gelir tabi . Siz ne kadar beklemeyi düşünüyorsunuz
Nilayaldemir zge13 Evde bekleme taraftarıydım ama kayınvalidem illa gidin diye tutturdu ve sadece o süreci 2 saat evde geçirebildim hastaneye gidiyorum 👋
Aslaninannesi_ Nilayaldemir evet 8 cm açılmada doğumhaneye alıyorlar genelde canım sancılarını takip et
Birmi Apavarga benimde Sali son artik o zamana kadr gwlmzse suniyle basltck dogumu.Bebegnz kac kg kizmi wrkekmi
Nilayaldemir Aslaninannesi_ Evet doktor da aynısını dedi normalde özel takipliyim özele gittim eve yollayınca eşim pimpiirklendi devlete de gittim devlette eve yolladı açılmamın artması için napmam lazım ?
Apavarga Birmi erkek maşallah 3900 başı da büyük dedi o yüzden zor olur dedi. Bi tedirgin oldum. Son kontrolde alttan da baktı rahimde de zorlama yok bu şekilde suni versem de işe yaramaz dedi o yüzden bekliyoruz hayırlısı artık