Esma5566 Busra-0760 Adel2025 Gulizar50 Nymphaaa Sara_bebek Adel2025 edasaribek Adel2025 Nazze Kızlar doktorum bana 16+4 haftalıkken erkek dedı. Alısverıs yapmak istiyorum. Degısırmi sizce?🤣🥹
Adel2025 Merhaba, son adet tarihinizi, ve son adet tarihinizdeki tam yaşınızı söylerseniz tahminde bulina bilirim. Kendime de öyle bakmıştım, doğru çıkmıştı
bir_busra Adel2025 rica etsem bana da söyleyebilir misiniz Adel2025 23.08.2024 27 yaş Bana da söyleyebilir misiniz rica etsem 🥰
ergul_55 Anneolsamkeske hayır bulunmadı, zor bir süreç geçiriyorum sağlığın daha önemli cinsiyetten dedi ve söylemedi birşey
Anneolsamkeske Gulizar50 bana da 12 haftalıkken kiza benziyor pozisyonundan dedi 14. Haftam suan daha yeni sanki kiz gibi ama sakin alisveris yapma net degil dedi kafam karıştı
Merve_kucuk Kuboss06 Forum ana sayfada soldaki üç çizgiden resim yükle kutucuğundan yükleyebilirsiniz. Veya Https://mutluresim.com buradan fotoğrafınızı yükleyerek Direk linkler altındaki linkin sonunda yazan Kopyala kısmına tıklayarak fotoğraf yükleyebilirsiniz. Linke tıklayınca açılmayan fotoğraflarda, bu linki kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırabilirsiniz. http://mutluresim.com/ 💝