Zeyn2203 Kızlar Perşembe akşamı kan verdim 76 çıkmıştı dün akşam yine kan vermeye gittim 161 çıktı normalmi değer
helloandhello Zeyn2203 hiç stres yapmayın güzel bir rakam progestana başlayın hemen 🙂 no stres no panik 🤚
Zeyn2203 Meltemanneolsun inşallah tutar bu sefer ya beş ay önce kimyasal gebelik geçirdim çok korkuyorum 🥺
Meltemanneolsun Zeyn2203 ben de 8 ay önce düşük yapmıştım yeni öğrendim 4+5 gebeyim. Ben de çok korkuyorum vallahi. İnşallah tutar bu sefer. Ama stres yapmamamız lazim
Meltemanneolsun helloandhello ilk devlet Hastanesi’ne gittim orada doktorum vermedi yeterli folik asit dedi. Dün de özel bı doktorla görüştüm o ben başlatıyorum dedi. O bizim tek kozumuz sonuçta bı zarari olmaz dedi pazartesi kese oluşmuş mu diye bakacağız o zaman verecekmiş
helloandhello Meltemanneolsun özeldeki doktorumuz doğru demiş progestan ilk aylarda şart herkese öneriyorum kasılmaları bile alıyor
Meltemanneolsun Zeyn2203 rahim duvarini güçlendiriyor bebek daha kolay tutunuyor. Düşük yapmayı önlüyor
35Hatice Ben de aynı senin gibiyim 4+1de 56, 4+3de 107 çıktı ama hala güvenemiyorum endişeliyim ptesi yeniden kan vericem sen de yine yaz canım