Yenianne6161 Günaydın kızlar yaklaşık yarım saattir kasiklarim agriyor ve karnım sertleşti ne yapmaliyim
Tugceyildirim61 Yenianne6161 günaydın bütün gece aynı durumdaydım 5 dakika uyuyamadım karnım toplanıyor ve kasıklarımda Ağrı var 33+4
Rabiamina Yenianne6161 benim de gece tek taraflı kasık ağrım oldu. Sabah yine başladı neden oldu anlamadım.
Tazeanne123456 Yenianne6161 bebek büyüdüğünden yer değiştirecek yeri kalmıyordur. Ayağını kolunu bir yere dayasa acı veriyor. Kanama falan yoksa korkmayın hiç
Yenianne6161 Tugceyildirim61 aaa aynıyız seninle hafta olarak ❤️❤️ ekstra midem bulanıyor ama galiba o stresten 🤣🤣 kalktım şimdi çantamdaki eksiklere bakıyorum kızım erken gelmek istiyor sanırım 🤔🤔🤔
Rabiamina Yenianne6161 devam etmişti 1 saat falan gece uyuyunca bir şey kalmamıştı. Yarım saat önce uyandım bir şeyim yoktu lavaboya gittikten sonra yine başladı. Ama gaz sıkışması galiba. Siz de telaş etmeyin bebek büyüdüğü için de baskı artıyor diyorlar
Yenianne6161 Tazeanne123456 yok kanamam yok şükür biraz daha dinleneyim bakayım sancı çoğalırsa giderim nst de çıkar zaten