Senm_sahn Anneler 22 haftalık hamileyım 1 haftadır doymuyorum resmen gece gündüz sureklı yıyorum 2 saatte bi yemek yiyorum sureklı acıkıyorum sizlerde öyle misiniz midem hep karıştı beni durdurun 😂
muphem Senm_sahn ben gece yemiyorum Allahtan gece de yesem yanmıştık ama o yeme isteği bende de oluyo özellikle öğle vakitlerinde😭😭 30 hafta bitecek 9 kg aldım 🥹 aman en azından geceleri kendinizi tutmaya çalışın gece yemek insanı mahvediyor
Femay Senm_sahn 22 mi keşkeeee 😁 7 haftalığım bir iştah bir iştah anlatamam. 😁 böyle giderse önünü alamam ama çokta acıkıyorum 🥲
Fatmaacylnn Senm_sahn ayy bende öyleyim aklım heep yemekte yemek yerken bile ne yesem acaba diye düşünüyorum 🤭😄
Fatmaacylnn Femay yaa çok güzel bence mide bulantılarınız yok demek ki bulantı olması çok kötü bu şeylerin tadını çıkarın valla zaten zaman çok çabuk geçiyor bide kilo aldım diye düşünerek hamileliğinizi mahvetmeyin canınız ne isterse yiyin için 😄
Senanur07 Senm_sahn 18 haftayım ben de öyleyim sürekli acıkıyorum hatta bu saatte bile midemin açlığına uyandım. Ama günde 3 öğün ve 2 ara öğünden başka acıksam da yemiyorum