Hatice4136 Kızlar merhabalar bir şey sormak istiyorum ben dolap uygulamasından dysonnn ürünleri gördüm satılıyor daha doğrusu fakat yurt dışı ürünleri faturası yok bayağı uygun fiyatlı 7 küsür sizce alsam mı? Yoksa teknosada vs alsam…
aycatutall6121 Hatice4136 elektronik alete güvenmeyin bozuk bile deseniz dolapta iade zor yanar paranız
Liddle_mom Hatice4136 cnm soyle bisey urun senin eline ulasmadan parayi onaylamiyorsun oyle bir guzellik var dene ondan sonra onayla ne alicaksan
dilsinati Hatice4136 canım onlar orijinal değil kesinlikle taklit etmişler. Taklit almak istiyorsan al. Söylemiş olayım dedim
Guleryuz777 Hatice4136 Satıcının yararına bir çok şey. Siparişi oluşturduktan hemen sonra bile iptal edecek olsanız satıcı onaylamadan iptal edemiyorsunuz. Ürün size sıkıntılı geldi mesela satıcı istemezse iade kabul olmuyor. Ki elektronikler gerçekten %100 güvenli olmuyor.
Bett2206 Hatice4136 merhaba çok uygunsa kesinlikle güvenmeyin çakmadır çoğu bizzat tanıdığım aldı çakma ürün geldi belliydi baya
Tazeanne123456 Hatice4136 çoğu Çin malı taklit bence hiç risk almayın. Kasım indirimleri var taksit imkanları da var peşin fiyatına öyle alın Trendyol Hepsiburada gibi. Zaten 6 taksit yapsanız gittikçe ödediğiniz para değeri de azalacak. Hem orijinal olur hem de sorun çıkarsa garantili olduğu için teknik servis imkanınız olur.
Neferut Hatice4136 Elektronik alet özellikle alınmamalı. O dyson satanlar instagramda reklam veriyor aynı şehirde olsak bile iletişime geçmiyor yok şuraya para yükle falan diyorlar aman diyeyim
Merve_kucuk Hatice4136 Elektronik üründen sadece düzleştirici almıştım. Dikey süpürgeyi bilmiyorum ama dolap ve Gardrops uygulaması güvenilir
Cnhavva Hatice4136 selen ozyurt yurtdisindan almisti fis yeri farkliydi bizim ulkemizde kullanamadi aldiginizda para hesaba direk yatmiyo kargoyu alip onayladiginizda teslimat gerceklesmis oluyo guvenebilirim derseniz deneyin ama elektrikli urunler biraz sans isi
Minnaksever Hatice4136 ben de bir kez denk geldim niyetlendik ve dolandirici olduğunu farkettik ödemeyi başka yerden yaptırıyorlarmis falan.sayici puanına yorumlarına falan bakın fakat bu ülkede ucuza iyi bişey olmaz bunu asla unutmayın
yeni_anne2 Hatice4136 canım lütfenn uygulama dışına yönledıŕrse sakın yapmaa numara vererek ıbana attın oyle yapalım falan diyorlar alıcakssan uygulamadan all begenmesen paranı karsı tarafa vermiyorlar