1melekannesiiiii Kızlar 26 haftalık oldum ama 2 keredir çok kötü bir şekilde mide yanması oluyor bende ağrısı sırtımdan boğazıma kadar veriyor sizce ne yapmalıyım artık dayanamıyorum hastaneye gitmeli miyim yoksa normal mi
Tospkkk 1melekannesiiiii bazen ne yapsan geçmiyor maalesef, yoğurt yiyorum süt içiyorum tahin yiyorum hepsi yarım saat maks 1 saat etki ediyor saatlerce çekiyorum yanmasını 😬 ben 37. Haftadayım bebek büyüdükçe de yanıyor sanki ama 26 da falan yoktu benim
seyma0661 1melekannesiiiii doktorum gaviscon yazmıştı bazen onu içerken bile mide yanmam oluyor süt, tahin, elma, kefir gibi şeylerle azaltmaya çalışıyorum bide yemek yemeyi ne kadar erken bırakırsam gece o kadar rahat ediyorum
edasaribek 33+0oldum hala devam ediyor gavisgon yaziyorlar oda belli bir zaman iyi geliyor bagisiklik kazaniyorsun elma varsa elma ye soda ic baska caresi yok malesef
1melekannesiiiii Tospkkk maalesef benim şimdiden oluyor ve olurken sirtim ve boğazım da çok ağrıyor aşırı kötü bişey
superisi35 Şuan sanırım benim de öyle bir sorunum var midem kötü kusacağım rahatlıcam ama ne yapsam bilemedim son yediğim bisküvi beni bitirdi doğru diyorsunuz yemeği ne kadar erken yersen bırakırsan iyi