Petek35Ozcan Gamze9435 eylülde dogum yaptim medical parkta fügen hanimda herseyden memnundum 25 bin doğum ücreti
Alparslaninanneesii Gamze9435 2. Ye hamileyim ilk doğumum da Aysel zahit Karataş hastanesinde olduğu aşırı memnunum doğum ücretlerini 45 bin diye biliyorum kontrole 965 tl ödüyorum
Denizlina09 Gamze9435 ata sağlık kemal uğurbil dünyanın en rahat ve sempatik doktorudur benim için :D
Gamze9435 180625041001 suan devlete gidiyorum 14 haftalık ama özele gidicem fiyat bilgisi almak için cok ucuk olmsaa özele yoksa devlete devam edicem ondan fiyat bilen varmi die sorudm
Gamze9435 Alparslaninanneesii cok teşekkür ederim şimdi cinarliya aldim 900 muayne.dediler dogum ücretini konuscam olmasa karatas icinde bi görüşürüm
Alparslaninanneesii Eylulmert arzu hanıma da Aysel hanım konferans da olduğuna gitmiştim onu da çok beğeniyorlarmış❤️
Rumeysaecriin Ben özel kliniğe gidiyorum canım doktoruma aşığım Bahar Baykal ismi Can Hastanesini kullanıyor genellikle 50.000 filan olur sanırım doğum bu sene