sedamusa Gaussian markers Level of Free ßhCG 39.7 IU/l at 25.11.2024 : 0.87 MoM. Level of PAPP-A 0.68 IU/l at 25.11.2024 : 0.32 MoM. Level of NT 1 mm ( CRL of 49.6 mm ) : 0.75 MoM anlayan var mı
sedamusa Gokturkmom_ herhangi bir grafik yok rapor çıkmış pazartesi arayıp hastaneden bilgi alabileceğim söylendi
Sazenin sedamusa henüz kan sonuçlarının yorumu yapılmamış demek ki. Önce kan sonucu çıkar daha sonra doktor bu sonuçlara göre çocuğun burun kemiği yaşınız gibi faktörleri bu değerlerle karşılaştırıp bir değer verir bu da 2 li testinin nihai sonucu olur
Gokturkmom_ sedamusa Rapor doktora gidiyor eğer özel hastaneyse kendi sitelerinden bakabilirsiniz sonuçlarınıza
sedamusa Sazenin pazartesi ense ve burun ölçümü yapıldı ultrasonda herşey normal dedi kan verdim sonuç pazartesi çıkar arayıp bilgi alın dedi bugün baktım hastanenin sitesinde rapor bu şekilde çıkmış ama grafik yok
sedamusa Gokturkmom_ özel hastanede yaptırdım pazartesi ultrasonda ense ve burun ölçümü yapıldı herşey normal dedi dr kan verdim sonucun pazartesi çıkar arayıp bilgi al dedi bugün baktım rapor çıkmış ama grafik yok
Sazenin sedamusa işte pazartesiye doktor yorumu ile yeni bir rapor oluşturulur grafikli muhtemelen bu değerler kan değerleri tek başına bir şey ifade etmiyor